Програма за сумбит в директории

wood

Well-Known Member
Предложете някоя пробвана от вас програма за авто съмбит в директории и соц. мрежи. Може програмките да са и платени, до 150$.
Но да са тествени и пробвани...иначе в нета бол.

От: Програма за сумбит в директории

social bookmarking demon - социалки

all submitter - на руската пияна сган - НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!

Sick Submitter - Има си за директории.

Взех си all submitter...сега го изучавам. Но трябва да си закупя и декапча... защото повечето дир. в програмката са с капча. Нека някой който има all submitter да драсне на ЛС за едно рамо.

То винаги трябват капчи ...
голяма играчка си е иначе, но 10$ 10 000 капчи, струват си парите.
Трябваше да си взел друго, не ал субмитера, но твоя работа.

Сега видях какво съм написал...взех си Sick Submitter а не all submitter. Та за там ми трябва декапча, регистрирах се в сайта им но все още не зная как да я инсталирам...Иначе на пръв поглед програмката е добра...

То винаги трябват капчи ...
голяма играчка си е иначе, но 10$ 10 000 капчи, струват си парите.
Трябваше да си взел друго, не ал субмитера, но твоя работа.

Бях чул че има програма която ти блокира каптачите . Смисъл дава и се едно си въвел кода

social bookmarking demon
Относно този продукт, някой има ли някакви наблюдения? Струва ли си 150-те долара ?

Ми.. без капчи не става, на мен ми окапаха ръцете само да регвам акаунти първият път. Тъй, че си направете сметката колко линка ще пускате, дали ще има смисъл, пари за капчи и т.н.. Иначе си струва парите, да.

Реших вече да си закупя декапча за Sick Submitter, но се чудя кой от четирите вградени в програмата да избера. Най евтино е с DeCaptcher но там като чета трябва да си инсталирам някакъв API скрипт. Дайте съвет коя декапча да си закупя и как да я инсталирам.

Реших вече да си закупя декапча за Sick Submitter, но се чудя кой от четирите вградени в програмата да избера. Най евтино е с DeCaptcher но там като чета трябва да си инсталирам някакъв API скрипт. Дайте съвет коя декапча да си закупя и как да я инсталирам.

Аз от декапчер вземам, не трябва апи, само юзер и пас.

Ами закупих си 5К от deathbycaptcha, но като вкарам юзер и паролата в Sick Submiter и натисна тест ми показва грешка . Някой тук ползва ли Sick Submiter, да ми пише на ЛС за малко помощ.

сайтът им е down в момента (System is under maintenance, will be back online soon ), сигурно за това ти дава грешка

В админ панела ми пишеше че ще има профилактика, но грешката я даваше още когато сайта им работеше.

Някой да иска да разменяме - англииски директории за AllSubmitter-a , имам и малко бг сайтове за обяви на автоматичен събмит, както и артикъл директории но не работят добре с AllSuba

da pishe na li4no

Последно редактирано:

Горе