vekogroup Member 15 Май 2023 #1 Здравейте търся програмист да ми създаде по мой дизайн ландинг пайдж за недвижими имоти Една страница с един имот (оферта) Благодаря Поздрави
Здравейте търся програмист да ми създаде по мой дизайн ландинг пайдж за недвижими имоти Една страница с един имот (оферта) Благодаря Поздрави
Blinky Owner 16 Май 2023 #2 Сетвай направо един WP и в него всичко за имота. Нещо такова, например: https://dayora-elena.com/
alabam4eto Active Member 16 Май 2023 #3 vekogroup каза: Здравейте търся програмист да ми създаде по мой дизайн ландинг пайдж за недвижими имоти Една страница с един имот (оферта) Благодаря Поздрави Увеличете... Ако си се спрял на беиски решение без CMS прати на ЛС да го видя дизайна.
vekogroup каза: Здравейте търся програмист да ми създаде по мой дизайн ландинг пайдж за недвижими имоти Една страница с един имот (оферта) Благодаря Поздрави Увеличете... Ако си се спрял на беиски решение без CMS прати на ЛС да го видя дизайна.
1 123456aaa Active Member 16 Май 2023 #4 ако търсите решение над среден клас изработка можете да се свържете с мен предполагам се търси нещо подобно: property
ако търсите решение над среден клас изработка можете да се свържете с мен предполагам се търси нещо подобно: property
vekogroup Member 16 Май 2023 #5 Писал съм на всички, които са ми отговорили до сега на лично съобщение