Продавам Домейн за хазарт

Присъствието на думата не е основание за защитата на домейн регистриран от ФЛ. В споменатия по-горе случай става дума за регистрация на търговска марка, която по закон има права, и основание за защита и преследване на тези права към всеки, който печели или вреди с името на търговската марка (регистрираното словосъчетание) а, това е пряко въвеждане в заблуда за крайния потребител, и води до финансови загуби или негативи за компанията на господин Мъск. Веднага ще последват въпроси от рода на това, защо Калин не е развил TESLA.BG в строителен магазин за да защити домейн името си, и да продава “ТЕСЛИ”, а прави нещо което наподобява представителна група, която без разрешение рекламира защитената марка.
Не стоят така нещата.
По законов ред трудно ще го вземат, ако се абстрахираме че в случая говорим за варненски дерибеи с недобра история по темата.

Това си е кънтри тлд, има такава дума в кънтрито. В ТР няма фирма Тесла.

Мене даже ми е малко странно как поначало е патентовал името на Никола Тесла, ама както и да е. Човекът няма наследници изглежда.
 
Продължаваме с продажбата на домейна.. Давам Комисионна от продажбата 10%
Бате, ако някой намери такъв балък, който да плати тези пари, най-малкото което можеш да направиш е 50%
 
Човека работи НА ЕДРО.. така че дай му 50% ама имай изискване за мин 5К продажбата, мисля че тва е малка цифра за неговите връзки и капацитет :)
 
Продължаваме с продажбата на домейна , давам 30% ако някой успее да го продаде цената е 99.999 лв.

супер мега якия хазартен домейн ТОП ТОП ахахах
 

Горе