Продавам ИЗГОДНО 5 линка с ПР3 от женско онлайн списание

tanipo

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Продавам 5 линка с ПР3 от женско онлайн списание за 1 г
Цена на линка за 1 г, цените са с явно наддаване в темата. Печелят 5мата дали най-високи оферти, като цената на линк ще се определи от най-ниската дадена оферта. Пример: 5лв, 10лв , 15 лв, 20лв ,50лв, 35 лв, 18 лв - печелят дали оферти - 15, 18, 20, 35, 50лв, като цената на линковете за всички участници ще е 15 лв.
Плащане само чрез ПейПал
Всички знаете какви линкове не се приемат
Търгът завършва в Понеделник в 23:59

Моля ако не сте сериозни не участвайте или ако се отказвате го обявавайте в темата за да няма после обърквания или недоволни.

Пращам сайта на ЛС

Happy betting!

От: Продавам ИЗГОДНО 5 линка с ПР3 от женско онлайн списание

малко не си ги доизмислил правилата де...
значи аз ако кажа давам 10 000 лева
и задължително ще съм в първите 5 но 5-тия ще каже разбира се 5 лева и аз ще получа линка за 5

:)

Е да принципно е така, но пък ако има активно наддаване то ще е за 5тото място , тоест за най-ниската оферта, естествено ако хората искат да ми провалят търга тогава могат да си пишат оферти в трилиони, но да видим какво ще стане , в крайна сметка ако не се получи според замисленото винаги мога да пусна твърда цена за линк и толкова. Но така съм поставил условията и искам да си удържа на думата, ако ще и за по 1 лв ще ги дам тия линкове ако за толкова са наддавали хората. Не съм на зор, искам да видя какво ще стане, а тези които ще купят няма да съжаляват защото посещенията на сайта растат и съм ангажирал човек да публикува статии ежедневно, така че офертата е добра. Нека просто видим какво ще стане. Има интерес защото доста хора ми писаха за инфо, но досега никой не е наддавал, но все пак търгът прикючва в понеделник вечер.

Еми айде ще бидна първи с 15лв.

Не трябва ли да се надава в долари ? Все пак човека приема само пайпал. Което е кофти.

Няма проблеми наддавайте си в левове, после ще ги обърнем по курса. Има само още 4 часа до края на търгът, за сега цената се очертава да е по 10 лв ( според наддаването за момента) за едногодишен линк в сайт с ПР 3 , с първи позиции на ключови думи , с всекидневни публикации и с растящи посещения. Мисля, че това е доста изгодна оферта.

Благодаря на участниците в търга. Двамата участника печелят линковете си за 10лв за 12 месечен период на сайт с ПР 3. Разпратени са уведомителни ЛС.

Горе