ох заболява ме сърцето като видя подобно творение на гените на някой който виси в облаците...
ТОВА НЕ Е ДИЗАЙН и не очаквай повече от 0,20$ и то ще ти ги даде някой само от съжаление към това което си направил.
Да, дизайна е скапан и никой не би го ползвал. Но това мнение:
Можеше да изглежда така:
"Дизайна не е много хубав, но става като за един от първите. Не е на професионално ниво, затова по-добре го разпространи безплатно, за да придобиеш повече популярност и опит. Успех и продължавай напред!"
Нямаше ли да е по-добре?! Аман от българщина!!!
Ко ко речи?Кликнете върху снимката зада в голям размер
И квото му да изглежда така...
Какво подкрепяте Fozzy бе ? трябва ли постоянно да укоражаваме "Дизайнерите", които си мислят, че са добри, и изобщо могат нещо .. ще му го кажеш това .. и утре ще видиш подобна тема от друг такав потребител стимулиран от твоето мнение .. ами немисля .. когато се научи да прави дизайни на професионално ниво, или поне съдаржателя на дизайна да не се срамува от дизайна на сайта си ... а и това да се прави дйзайн за портфолио, който се продава не е работа .. защо един "дизайнер" ще купува дизайн за неговия сайт, като може да си го направи сам .. така мисля, че бях изчерпателен ..
1во аз не съм дизайнер и не са правя на такъв, имам си човек на който му плащам и то прилични пари за да прави професионални неща.
2ро не смятам че някой може да има авторитет на дизайнер показващ подобни неща за продам ! Ако търсиш съвети ОК там няма да имаш подобни коментари.
3то научи се да правиш стойностни неща и тогава ги продавай /това се отнася за всички псевдодизайнери /
Коментара ми е за ваше добро, но ако не го разбирате ... това си е ваш проблем.
Ти нали под професионален дизайн нямаш предвид сайтовете в подписа ти ? :lol:
Последен коментар:
1во за полвин година имам 160 коментара и си помисли пак дали е наляво и надясно (
2ро коменитрал съм само тези подобия на дизайн, какво ще стане ако всеки почне да продава подобни **** ? Но май ще спра да коментирам вече тези теми.
3то имам достатчно опит за да коментирам и обсъждам дизайн за уеб
4то знам че тук не е много правилно да пиша и ще спра за в бъдеще и те разбирам защо си против мен
5то не се занимавам основни с програмиране ! Работата ми е да търгувам и да взимам решения за добрата реализация на уеб проекти. Така че от гледна точка на купувач се възмощавам че намирам подобни оферти тук
ох заболява ме сърцето като видя подобно