А какви са тея картинки в сайта?
да разгледаме нещата в цифри
100 000 уникални на месец от които 4% отиват във сайт за продажби което е 4 000 уникални на месец за сайта от които 1% правят поръчка което прави 40 човека по 20 лв печалба е 800 лв чиста печалба на месец за вашия сайт е преценета каква цена да му искам и вие да ми дадете - вече имам предложения
1. Добавяите името на сайта за който става дума в заглавието на темата по този начин: домейн.ком Даването на допълнително инфо като пр, беклинкс, униклани постетители импресии също е добра идея. Така доста увеличавате щансовете да намерите това което тъсите купувач / продавач / рекламодател
това е статистиката на сайта от преди 2 дена не е самият сайт
сайта ще се каже само на сериозни хора готови да приготвят няколко хилядарки
100 000 уникални на месец от които 4% отиват във сайт за продажби което е 4 000 уникални на месец за сайта от които 1% правят поръчка което прави 40 човека по 20 лв печалба е 800 лв чиста печалба на месец за вашия сайт е преценета каква цена да му искам и вие да ми дадете - вече имам предложения
нямам 10 поста и не ми разрешава да пращам лични съобщенияи как точно разбираш кой е сериозен и кой не?!?
Ако покажеш сайта си, повече хора ще се интересуват от него. Хората ценят времето си. Ако ги караш да пращат имейли и да чакат да им отговориш, единственият губещ ще си ти. Търсиш сериозни купувачи, но от твоя страна само едно "сайт за забавления, печели 800лв на месец" не звучи сериозно. За тези хилядарки, които искаш, постът ти трябваше да е много по-съдържателен. Все едно в някой хипермаркет да сложат буркани лютеница без етикети и информация, само един надпис отдолу "за повече информация - на касата, търсим сериозни купувачи". Според теб дали някой ще се заинтересова да се разхожда до касата, за да пита за продукта и евентуално ако не го хареса, да го върне пак на рафта при положение, че точно до лютеницата без етикети и информация има други буркани лютеница, но този път с етикети, цена и т.н. ?сайта ще се каже само на сериозни хора готови да приготвят няколко хилядарки
Разбираемо е, че при такива обявени приходи не би си написал човека домейна тук поради ред причини, а не защото не ви харесва.
Все пак сме в БГ, а резултатите от форума излизат много бързо в Гугле и външни недоброжелатели и слухари колкото искаш.
А и който любопитства винаги може да му драсне едно емайлче.
Според мен излишно се дразните, а не помислите реално, че и вие не бихте искали да давате такава информация, ако сте продавачи и
въпреки правилата на форума.
4.1 Ако искате да имате съдеиствие от страна на форума при покупка на сайт!!! Накараите търговеца да спази точка 4 като добави картинката на сайта си и да укаже къде е добавена в темата в темата за продажбата.
МНОГО ВАЖНО !!!
АКО ТЪРГОВЕЦА ОТКАЗВА ДА НАПРАВИ ТОВА ТРЯБВА ДА ВИ СВЕТНЕ ГОЛЯМАТА ЧЕРВЕНА ЛАМПА И ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ СДЕЛКАТА !!! СДЕЛКИТЕ СА НА 100% ВАША ОТГОВОРНОСТ ПОМОЩ ЩЕ ТЪРСИТЕ ДИРЕКТНО ОТ РАЗПЛАЩАТЕЛНАТА СИСТЕМА ПРЕЗ КОЯТО СТЕ НАПРАВИЛИ ПЛАЩАНЕТО ЕПЕЙ / ПЕИПАЛ / БАНКАТА ВИ, А НЕ ОТ НАС.
(Ако това правило не е спазено ни занимаваите да ви понагаме имаме си прекалено много работа за да ви спасяваме от собствената ви глупост а вие да ни се качвате на главите като не спазвате правилата)