Продавам акаунт в икариам.бг

Shorty

New Member
Продавам акаунт в Икариам-бг. Сървър -бета.
Точки 820к .. 180 кораба.. 7 града. В добър съюз съм и в добри отношения със съседи.
Желаещите да ми пишат в скайп на jigsaw_pln
Цената ще я обява тям :)

От: Продавам акаунт в икариам.бг

И аз имам подобен с повече точки
Не съм в съюз и ВСИЧКИ МЕ МРАЗЯТ И ГИ Е СТРАХ ОТ МЕН, НАЙ-ВЕЧЕ СЪСЕДИТЕ МИ :)
НЕ ГО ПРОДАВАМ, ПРОСТО СЕ ХВАЛЯ :)

п.п. и понеже съм гадно копили и пердаша всички наред, всичките ми 8 града са на острови с вино и не ми пука от дълги окупации на разярени съюзи с по 200 члиена :)

Последно редактирано:

HahHAhaha... Разсмя ме. Не виждам какво ти пречи човек като обяви нещо такова за продажба. Има хора, които се интересуват от играта. Нямаше смисъл с подигравките :)

Аз пък продавам позиция в игра на карти "Блато" (известна и като 3-5-8 в някои краища на страната). В момента съм на Осем и съм казал коз Каро. Имам Асо, Дама, Вале, 10,9,7,6 и 4 кари, вече събрах две ръце и съм изчистил пиките в талона а Пешо има дълга пика та съм го овътрял поне две. Кофтито е че от миналата игра ми теглиха една и Асак купа отиде при Гошко, а той е гадно копеленце и ми видя и дамата, та може да ми прецака купите.

Аз съм на ход и продавам "акаунта" в играта супер спешно щото ме хвана диария от зелените сливи на стринка Стойка от долната маала, а може и да е от непревареното мляко дето го цоцах още топло от козътъ Недка.

Първата оферта в темата печели и ви пускам на камерата у скайпа да ми доиграете играта. За парите ще се разберем после като не съм толкова на зор

ПП Ари по-бързо, че млякото явно е смазало пътя за сливите и се едвам ги удържам да не се изтъркалят с мощен трясък навън.

Офертата не е валидна вече - докато се натуткате се наложи да отпратя млякото на козътъ Недка и сливите на стринка Стойка обратно в природата, а ония двамата келеши ми гледали картите. И кво - ся съм на три и имат да ми теглят шест ...

HahHAhaha... Разсмя ме. Не виждам какво ти пречи човек като обяви нещо такова за продажба. Има хора, които се интересуват от играта. Нямаше смисъл с подигравките :)

??? не ми пречи обявата и нямам нищо против, просто исках да се похваля, грешно си ме разбрал явно.

Горе