Не знам на колко си, но поведението ти е на 15 годишен с това его и високономерие. И в къща да си това не значи, че може да вдигнеш целия квартал във въздуха и да си правиш каквото си искаш, по принцип циганите го правят с колоните в двора. Има си закони и те трябва да са зя всички.Провери ми темите тук и после може пак да се опиташ да познаеш на колко съм. И защото аз говоря с факти (а не: "Имам това, имам онова, живея еди къде си"), по-долу може да погледнеш какво съм прикачил. На приказки всеки е голям тук. И ти си поредния клавиатурен парашутист за мен. Аз мога да ти кажа, че живея във Версайския дворец, ама дали е истина?! Или си мислиш, че като ти си лъжец на свободна практика, всички сме?! Свободен си да направиш reverse search. И да те образовам - Мечо има хетерохромия - двете му очи са различни.
P.S.: Мечо не е чиста каракачанка, предполагам си личи. Но за мен си е каракачанка. Тежи около 25 кг в момента, още расте. Яде само от ръцете на семейството ми и е крайно агресивен към всеки, който влезе в двора ни без ние да сме наоколо.
Относно цените на апартаментите - мои роднини търсят в София и всичко ново, тристайно в хубав квартал и с гараж им искат над 200 бона. Намери нещо за около 130-140 и да го вземат, но да влезнеш и да живееш без да даваш още 20к за ремонти
Последно редактирано: