Продавам готови статии

От: Продавам готови статии

Като даваш снимките в бонус - държиш ли правата на тези снимки?

И още нещо - на чекаут за поръчка - може да махнеш някои полета като адрес/ улица - все пак статията няма да се изпраща до клиента ти с писмо по пощата.

От: От: Продавам готови статии

Като даваш снимките в бонус - държиш ли правата на тези снимки?

И още нещо - на чекаут за поръчка - може да махнеш някои полета като адрес/ улица - все пак статията няма да се изпраща до клиента ти с писмо по пощата.

Не, пич! Аз снимките ги подарявам, а не ги продавам. Намират се свободно в НЕТ-а, просто това е знак за уважение към клиента!
А колкото до другото не съм правил аз сайта, но ще попитам компетентни хора, какво може да се направи по този въпрос. Поздрави!

Интересна логика е това със снимките. Сиреч пишеш нещо от статията в гугъл изображения - намираш снимката и тя е бонуса. Я по-добре го махни това, че само се излагаш с тези снимки като бонус. Поне да си бяха твои, че да е наистина бонус, то тъй смешно отвсякъде.

Интересна логика е това със снимките. Сиреч пишеш нещо от статията в гугъл изображения - намираш снимката и тя е бонуса. Я по-добре го махни това, че само се излагаш с тези снимки като бонус. Поне да си бяха твои, че да е наистина бонус, то тъй смешно отвсякъде.

Щом казваш. Разбира се, че го приемам като градивна критика и в бъдещите статии ще премахна "бонуса". А колкото до адреса/улица може и да не го попълваш или да пишеш някакви фиктинвни букви, ако това е проблем. Важното е имейла да ти е верен, че на него ще получиш линка за теглене след като е извършено плащане.

Отново нови статии в категория "Градинарство". Висока уникалност!

НОВО: Всеки месец една категория от сайта ще бъде пускана на промоция !!!

Промоция за м. Септември 2015г / Категория "ЗДРАВЕ"

Промацията важи от 00.01 часа / 01.09.2015 до 23.59 часа / 30.09.2015г или до изчерпане на продуктите в категорията!

http://contentmarket-bg.com/?product_cat=zdrave

Никой все още не се е възползвал от промоцията. Жалко... Хубави статии, висока уникалност. Само 1.00 лв / 100 думи.
Побързайте, бройките са ограничени! ;)

Нови готови статии в категория "Здравословно хранене и диети". Уникално съдържание на ниски цени! Побързайте! ;)

Нови статии в категория "Банки и финанси", "Храни и напитки" и "Строителство и ремонти".

Пиши ми на ЛС, ако имаш статии за интериор и строителство, да те питам по-подробно за заглавия и цени, защото се интересувам от точно конкретна тематика и не знам какви статии имаш.

Пиши ми на ЛС, ако имаш статии за интериор и строителство, да те питам по-подробно за заглавия и цени, защото се интересувам от точно конкретна тематика и не знам какви статии имаш.

Привет, Колега! Писах ти на ЛС, но в началото на темата има страшно добро ИНФО... ;) Успех в избора!

*** Разпродажба на статии***

За повече ИНФО, погледнете началото на темата!!!

Горе