daynnite Active Member Рейтинг - 97.3% 36 1 0 4 Декември 2011 #21 От: Продавам готов бизнес-сайт за гуми. е това сега ще го оправя забравил съм да сложа зведички на задължителни полета мерси
От: Продавам готов бизнес-сайт за гуми. е това сега ще го оправя забравил съм да сложа зведички на задължителни полета мерси
N nobreak Member Рейтинг - 100% 11 0 0 4 Декември 2011 #22 От: Продавам готов бизнес-сайт за гуми. daynnite каза: е това сега ще го оправя забравил съм да сложа зведички на задължителни полета мерси Увеличете... Звездички има, но формата позволява изпращане и без да са попълнени задължителните полета
От: Продавам готов бизнес-сайт за гуми. daynnite каза: е това сега ще го оправя забравил съм да сложа зведички на задължителни полета мерси Увеличете... Звездички има, но формата позволява изпращане и без да са попълнени задължителните полета
daynnite Active Member Рейтинг - 97.3% 36 1 0 4 Декември 2011 #23 От: Продавам готов бизнес-сайт за гуми. сайта е продаден честито на новия собственик Последно редактирано: 5 Декември 2011