Не си почнал още да обиждаш мен, но да взема аз да отговоря, че не си съвсем прав.Виж сега, пубер, недей се прави на разбирач. Притежавам сайт, който е афилиейт на Грабо и както аз, така и всички останали сайтове-партньори на Грабо нямат туроператорски агенции, нито лиценз и не плащат дори данъци. Ама ти очевидно знаеш повече, а?!
Специално тук съм купил и продал над 5 сайта, а ти?!
Така, че недей да се правиш на всезнаещ, особено тук, понеже немалка част от хората тук ще те купят и продадат преди да се усетиш, недорасляк, и то с джобните си пари! Седи си кротко, наблюдавай, хапвай си следобедната гриз-халва и по-тихичко.
Да, запитванията ги обработвам аз. За повечето вили работя с местни представители, които отдават вилите или ги менажират изцяло, защото е трудно да се стигне до собствениците.Вие ли оперирате запитванията, кой взема парите, на кого се разплащате, как на практика работи този сайт?
Колко човека персонал имаш, ако вие обработвате запитванията и се свързвате с вилите?
Колко са дневните посещения на сайта?
Малкият е продал 5 сайта и 50 статии - дължим му респект. Ако и другите форумни авторитети са от тая категория, може би е добре да се смени общата тематика на тоя сайт.Виж сега, пубер, недей се прави на разбирач. Притежавам сайт, който е афилиейт на Грабо и както аз, така и всички останали сайтове-партньори на Грабо нямат туроператорски агенции, нито лиценз и не плащат дори данъци. Ама ти очевидно знаеш повече, а?!
Специално тук съм купил и продал над 5 сайта, а ти?!
Така, че недей да се правиш на всезнаещ, особено тук, понеже немалка част от хората тук ще те купят и продадат преди да се усетиш, недорасляк, и то с джобните си пари! Седи си кротко, наблюдавай, хапвай си следобедната гриз-халва и по-тихичко.
Плащането минава през мен, но това е въпрос на договорки и желания със и на местните доставчици. Донякъде това е и целта на сайта - насочен е към БГ потребители и затова е на български език. Иначе сайтове за луксозни вили под наем на английски - дал господ. В този ред на мисли, сайтът е готов за превод (ако правилно се изразявам(лаик съм)) и моята идея е да поддържа балканските езици плюс украински, полски...Малкият е продал 5 сайта и 50 статии - дължим му респект. Ако и другите форумни авторитети са от тая категория, може би е добре да се смени общата тематика на тоя сайт.
А ако сравним датите на регистрациите, хлапето трябва да ми козирува. Това "new member" под никнейма ми е малко подвеждащо.
В крайна сметка на кого плащат клиентите не се разбра?
Извинявай, но не подозирах, че линка води към цялата "кореспонденция". По-горе "колега" е написал, че гледайки трафика на сайта могат да отпаднат много нули от цената. Моят отговор е, че предвид насочеността на сайта, трафикът не е от определящо значение.Продавам действащ сайт villatime.bg
Продавам действащ сайт - www.villatime.bg Сайтът е в експлоатация от декември 2016 година. Цената е 70 000 лв.www.predpriemach.com
Е, все пак "чухме" една цена! Това е добро начало!Давам 3000 лева за този сайт.
Благодаря! Разбирам, че трафикът е изключително важен за голям брой от ползвателите на форума.Аз да предложа реална цена - 70лв. - сайт с нулев трафик и никакви приходи....успех на всички.....
Не съм чел предишната дискусия и не искам да се заяждам.Моят отговор е, че предвид насочеността на сайта, трафикът не е от определящо значение.
Много стил има у вас, г-н Беджев! Това е последният ми отговор на ваш коментар.А тебе не те ли е срам да ни занимаваш с такива боклуци ..... използвам чуждица, защото по-меко звучи от думата боклук.....
А на моя ще ми бъде ли отговорено? Нямам нито една чуждица, просто се опитвам да разбера как сайт, генериращ 5к, струва 70к, при това без лиценз за туроператор.Много стил има у вас, г-н Беджев! Това е последният ми отговор на ваш коментар.