L Last_Fire Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Септември 2009 #1 Продавам ето този дизайн ! http://i28.tinypic.com/inu4uo.png Начална цена няма нов съм и незнам цените ! Приемам оферти в PP и ePay 8) Дизайн за сега е само псд ! Последно редактирано: 10 Септември 2009
Продавам ето този дизайн ! http://i28.tinypic.com/inu4uo.png Начална цена няма нов съм и незнам цените ! Приемам оферти в PP и ePay 8) Дизайн за сега е само псд !
xopacuo New Member Рейтинг - 100% 27 0 0 10 Септември 2009 #2 От: Продавам дизайн съвет: не прави предварително дизайн, шанса на някой да му трябва точно такъв не е мн голям
От: Продавам дизайн съвет: не прави предварително дизайн, шанса на някой да му трябва точно такъв не е мн голям
L Last_Fire Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Септември 2009 #3 От: Продавам дизайн xopacuo каза: съвет: не прави предварително дизайн, шанса на някой да му трябва точно такъв не е мн голям Увеличете... Знам той всъщност беше по поръчка но не се разбрахме за цената И остана за мен . Иначе благодаря за съвета
От: Продавам дизайн xopacuo каза: съвет: не прави предварително дизайн, шанса на някой да му трябва точно такъв не е мн голям Увеличете... Знам той всъщност беше по поръчка но не се разбрахме за цената И остана за мен . Иначе благодаря за съвета
G gangster New Member Рейтинг - 100% 5 0 0 10 Септември 2009 #4 От: Продавам дизайн С тези размери които си го пуснал е по-скоро "подарявам дизайн" Намали ги по най-бързия начин!
От: Продавам дизайн С тези размери които си го пуснал е по-скоро "подарявам дизайн" Намали ги по най-бързия начин!
L Last_Fire Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Септември 2009 #5 От: От: Продавам дизайн gangster каза: С тези размери които си го пуснал е по-скоро "подарявам дизайн" Намали ги по най-бързия начин! Увеличете... Готово може ли вече само по темата
От: От: Продавам дизайн gangster каза: С тези размери които си го пуснал е по-скоро "подарявам дизайн" Намали ги по най-бързия начин! Увеличете... Готово може ли вече само по темата
L Last_Fire Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Септември 2009 #7 От: Продавам дизайн ivan01 каза: колко лв. искаш ? Увеличете... Ами кажи ти колко предлагаш и ако ме устройва е твой
От: Продавам дизайн ivan01 каза: колко лв. искаш ? Увеличете... Ами кажи ти колко предлагаш и ако ме устройва е твой
S svetco New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 11 Септември 2009 #8 От: Продавам дизайн Струва ми се, че този дизайн няма да можеш да го продадеш. Не отговаря на никакви норми. Структурата му е стабилно объркана. Даже и цветовата гама не е в съответствие!
От: Продавам дизайн Струва ми се, че този дизайн няма да можеш да го продадеш. Не отговаря на никакви норми. Структурата му е стабилно объркана. Даже и цветовата гама не е в съответствие!
R rtsoft New Member Рейтинг - 100% 13 0 0 11 Септември 2009 #9 От: Продавам дизайн Съгласен съм със svetco, трябва да поработиш още по дизайна според мен...
L Last_Fire Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Септември 2009 #10 От: Продавам дизайн ОК може и така да е нужно ли е обаче до такава степен да се оспамва темата не ви харесва дизайн ок излизате от темата и това е не е нужно да спамите !
От: Продавам дизайн ОК може и така да е нужно ли е обаче до такава степен да се оспамва темата не ви харесва дизайн ок излизате от темата и това е не е нужно да спамите !