добре, все пак дадох нещо коренно различно от твоите данни. и ФБ отново не е 60 %, а 51%, което , прав си, не е лошо. Какъв е проблемът?
Не само лъха, а направо си е за кютек тоя тарикат! Какво му говорите така кротко?? Когато ми отговори на мен той на лично, освен, че никакво конкретно инфо не ми даде, но и нищо не спомена за .com домейна, защо ли?? Предполагам, че и на другите не е казал, преди да се каже тук...Начервете ги, колеги, и да се маха от тук!Това не е обвинение, а факти, действия които ти правиш, пък ако ти искаш, го смятай за обвинение.
Искаш да те обвинявам - добре, тогава ще го направя. Ти казваш това:
Обаче в същото време когато се отвори сайта се вижда, че не е използван за тест, а си е добре поддържан сайт, в който се пишат статии и има актуални такива. Следователно - заблуждаваш, че сайта не ти трябва!
Я не се вживявай на голям разбирач и не давай акъли тук, нагъл и смешен Пурко! И не си ти да казваш кое е достойното и кое не! Дали ми е каруцарска същността не променя фактите около твоята миризлива "оферта"! А тя все повече мирише! А правните си принципи си ги заври някъде, дето не огрява слънце, в задния ти джоб например, или там някъде...Няма да оборвам аматьорски мнения за това какво е поддържан и неподдържан новинарски сайт. И наистина съм убеден, че нямаш и понятие за тази материя. Но ми е забавно как все по - упорито поддържаш "колегата" от вчера, който хем не иска да му губя времето, хем отдели цял час за спор, в който използваше случая да изрази каруцарската си същност. Ти , признавам, се държиш определено по-достойно. Макар и да се опитваш да играеш ролята на телепат и да ми "четеш" мислите и намеренията. Определено не си запознат с правния принцип, който гласи: "Възможността (за нещо) не предполага действие". Благодаря за отделеното време.
Не, ти лъжеш, защото в обявата казваш, цитирам:
"Продава се ежедневно поддържан новинарски сайт, на 4 години."
Никъде не казваш, че продаваш няколко сайта. А въобще и скри сайтовете които продаваш, за да мине номера, добре, че колегата в по-горно мнение написа кое точно продаваш, за да мога да направя бърза проверка и да установя номерата ти. А сега първо ме нарече лъжец, а после като ти показах, че съм прав и ти лъжеш - пак обяснения от твоя страна.
Впрочем - темата вече е докладвана на админите на форума, те ще преценят какво да направят с твоята некоректна тема и обява. Мисля, че крайно време е такива некоректни "търговци" като теб да бъдат отсявани, и да не бъде допускана обява за продажба ако в нея не пише сайта и на каква цена се продава.
Хахааа, много интереснооооНямаше да пиша в темата, но трябва защото е ясно, че се опитваш да се правиш на голям тарикат и да се оттървеш от сайта, а след това да подхванеш .ком домейна - сега ще кажа защо.
@djini ми даде достъп до тиксото, разгледах статистиката и ми направи впечетление следното - трафика от ФБ за последните 30-45 дни е около 60-80% само от ФБ а от Гоогле е никък процент (20-25%).
По интересното е, че преди 2 месеца процентното съотношение на трафика е било точно обратното -- Гоогле > ФБ и от тук следва сайта ти е порязан от Гоогле в някой от последните ъпдейти на алгоритъма.
Първоначално ти отрече и каза.
Някой бил го закачил!
След това ти давам подробно инфо с линк към тиксото, че трафика 70-80% само от ФБ за последните 30-45 дни и отговора ти беше потресаващ:
:shock:
Т.е. сайта е пълна мизерия и въпросния се опитва да тарикати и да подвежда с информацията има ГОЛАМО червено от мен!
фейсбук страницата е с 3 802 фена, а и не съм се интересувал откъде колко идват, ориентир може да ти е tyxo, затова ти го предложих.
Колежкее, внимавай кво говориш! Ще те изкара и теб, че клеветиш :lol: Да ти напомня с цитат от продавача, че "Определено не си запознат с правния принцип, който гласи: "Възможността (за нещо) не предполага действие".":lol:колега до преди 1 седмица продаваше линкове в 30думи.еу , а сега разбирам че продаваш сайта, какво става с хората които са ти платили за линковете??започва да ми изглежда като някаква измама...