попринцип мисля се казва на админа на сайта, ако не се бъркам има два вида резервирана открита и скрита(тази се казва на админа).
попринцип мисля се казва на админа на сайта, ако не се бъркам има два вида резервирана открита и скрита(тази се казва на админа).
Абе няма никаква резервирана цена бе хора!
Не разбрахте ли че я е пуснал, защото беше доста оплют в другите си теми с цени от 3к до 10к за домейн.
И просто е рекал да се ебне с нас. :twisted:
Ще го напиша пак:
И когато ги продава по 3000 + пак ли се ебава?
Или "Не бе аз пиша 3000 ама ще ти го дам за 100 щото си готин." А?
Я го питай ще ти го даде ли за 1000 лв. Да видиш кога се ебава.
Какво ми обЕсняваш?
Пуска търг под определени условия. Няма значения какви са. Не го спазва. Това е.
Ти си ми обЕснявай, колкото си искаш.
Ако беше биднал 11$ и не ти го даде пак ли щеше да обЕсняваш а? Или щеше да ревеш, че не ти го е дал а?
Сега ще ти обЕсня с малко червена репутация, колкото и рядко да давам, че защитаваш някакъв търгаш, дето не си държи на думата.
Абе няма никаква резервирана цена бе хора!
Не разбрахте ли че я е пуснал, защото беше доста оплют в другите си теми с цени от 3к до 10к за домейн.
И просто е рекал да се ебне с нас. :twisted:
Това ли да прочета? Ако не е това, цитирай се ако обичаш.
Ти адвокатин ли си му нещо?
Не знам, тъп ли си или на тъп се правиш.
Целия тоя рев от моя страна е за да няма измамени и преебани от такива "шегаджии". И ти, понеже си достатъчно тъп ще бъдеш измамен гаранция.
И тогава... толкова храна ще ти вкарам и червени квадрати, че направо ще си изтриеш акаунта от тука.
Деба, аз за доброто на всички го правя, тоя глупак се обажда неподготвен.
Такива теми много зачестиха. Ако скоро станат мнозинство, не знам кой нормален купувач/продавач ще остане тук.
Малее, тоя Бинг съфнал в червено вече, но нормално. Обявата си беше чисто и просто подигравка с потребителите тук.
Честно казано, не знам коя личност визираш под Росопереца, но по дефаулт, винаги съм готов за конфликтиНе говори така!
Росопеца ще почне и на теб да набива червени квадрати, че се правиш на адвокат на ggg007, и че го защитаваш.