genchosam Well-Known Member 29 Февруари 2020 #1 Продавам домейна receptite.eu Купих го от колега тук,преди няколко месеца. Имаше сайт на него,но не намерих нужното време и желание за него. Ако не се лъжа първата му регистрация е от 2012г. Нямам определена цена,приемам предложения.
Продавам домейна receptite.eu Купих го от колега тук,преди няколко месеца. Имаше сайт на него,но не намерих нужното време и желание за него. Ако не се лъжа първата му регистрация е от 2012г. Нямам определена цена,приемам предложения.
genchosam Well-Known Member 4 Март 2020 #3 Реших да подаря домейна. Две условия: 1.Напишете в темата ,че го искате 2. Минимум 100 поста във форума
Реших да подаря домейна. Две условия: 1.Напишете в темата ,че го искате 2. Минимум 100 поста във форума
genchosam Well-Known Member 4 Март 2020 #5 xvi_ каза: Искам го! Увеличете... Напиши ми на лично данните си в Суперхостинг за да ти го прехвърля.
xvi_ каза: Искам го! Увеличете... Напиши ми на лично данните си в Суперхостинг за да ти го прехвърля.
genchosam Well-Known Member 4 Март 2020 #7 Домейна е прехвърлен на колегата моля само и той да ми потвърди
genchosam Well-Known Member 7 Март 2020 #9 dnc каза: Аз така подарих receptite .biz преди няколко месеца Увеличете... Да си постват рецепти колегите @Blinky темата е за заключване,благодаря.
dnc каза: Аз така подарих receptite .biz преди няколко месеца Увеличете... Да си постват рецепти колегите @Blinky темата е за заключване,благодаря.