ДА, за мен толкова струва ...Приятел, аз не искам да ми купуваш сайта.
Ти каза, че струва 15 лв и аз ти предлагам 2x15 лв да ми направиш клонинг.Ако знаеш кое колко струва, тогава какъв ти е проблема да вземеш двойно от цената, която си определил ?
Смисъла е, че винаги се изказваш неподготвен и твоето мнение не е миродавно и не е приятно да спамиш темите на другите.
Смисъла е, че ако можеш да определиш цената на нещо си, значи можеш и да го направиш или поне знаеш как.
Смисъла е, че всеки в крайна сметка работи за пари, а аз като клиент ти предлагам да ми направиш клонинг за двойно по-висока цена от тази, която според теб струва един сайт.Без значение дали е мой или на друг съфорумец.
И си плащам при това.
Ако не ти стиска да направиш нещо или не знаеш как, то най-добре не се изказвай неподготвен.
Всеки си имам ум в главата и може да прецени дали нещо го устройва или не.Темата доколкото зная е "Пазар", а не "Заяждане с другарчето/другарчетата".
Считам за уместно в правилата на Пазара да се забрани коментирането на цени при каквито и да било обстоятелства.
Това ли са потребителите, които според теб правят нещо, единсвено за SSH_ON е нормален от тези, които изброи, защото само него съм го видял да казва нещо пълноценно, unwise дрънка само глупости, ама наистина само глупости, strana е човека с километричните мнения, който казват нещо, което няма никакво значение, ънвайс също е по километричните мнения.Ако този форум напуснат потребители като Unwise, SSH-ON и теб