Здравейте. Фирмата се занимава конкретно само с един сайт. Сайта е пуснат преди няколко часа и има дори някой неща за пооправяне. Адреса на сайта е time-message точка com и идеята му е да се пращат съобщения със закъснение (Например някой болен от рак може да напише до близките си съобщение което те да получат след 1 година) . Нека поясня, не става въпрос само за имейли ами и за писма които да се предават на рака. Услугите се заплащат на символични цени като 0.10$ , 0.30$ и за писмо по пощата на адрес 5$ . В момента проучвам как стават работите с фондове и имам идеята да се направи раздел в който да се събират пари за болни хора и най-вече деца. Продавам дялове от фирмата защото трябват още пари за да се довърши сайта и най-вече да се популяризира. Мога да продам до 35-40% от фирмата като цените са :
0.01% - 10 лева
0.1% - 100 лева
1% - 1000 лева
Печалбата от сайта ще се разпределя според дяловете. Ако някой има нужда от повече информация и проявява интерес може да се свърже с мен тук в сайта или на емейл [email protected] също така офиса се намира в Добрич на булевард Добруджа 28, офис 15. Имаме офис и във Варна но не е готов още.
(Фирмата е Варненска)
Нещо не успях да пусна темата където трябва затова я бутнах тук .
0.01% - 10 лева
0.1% - 100 лева
1% - 1000 лева
Печалбата от сайта ще се разпределя според дяловете. Ако някой има нужда от повече информация и проявява интерес може да се свърже с мен тук в сайта или на емейл [email protected] също така офиса се намира в Добрич на булевард Добруджа 28, офис 15. Имаме офис и във Варна но не е готов още.
(Фирмата е Варненска)
Нещо не успях да пусна темата където трябва затова я бутнах тук .