От: Продавам кола за предприемачи: Mini cooper 1.6 - жълт
Тая кола не е за нормални мъже, аз в такова нещо не мога да се събера :lol: Иначе е готина, бих я взел на жената, ако имаше книжка. Успех с продажбата.
нямаш си идея колко е широка ако се брои за двуместна ... с дръпнати максимално назад седалки човек 187 със шиниран крак се събра и му оставаше място да си движи ходилото а не вярваше и коментара му беше че отпред на дължина е по голямо от БМВ 3ка е91 туринг
обаче това не е кола за женени мъже достатъчно пичеловка е за студентски град и ако кажеш на жената че отиваш да се завъртиш натам може да ти кажат да не се прибираш
и освен това върви 1.6 атмосферка това е точно такова като на кивито от нула до сто за 9.2 сек, може да на накаже доста седани и купета от по 150 коня... и някой джипки AUDI Q7 3.0 TDI - 204 CV да е с малък двигател заради данъците... е за 9.1 секунди от 0-100
ПП а в Англия се води безкласова кола (не че нямаш класа) а че може и да си от работническата класа, и от средната класа, и благородническата класа и да караш мини и да имаш стил
Както за всеки влак си има пътници, така и за всяка кола има мераклии. Едни не ги кефят големите возила, други пък дават луди пари само и само да карат лодка, харчеща 15+/100 в града. Така, че още веднъж късмет с продажбата.
Страхотно е колето, ако имах готови парите нямаше да се замисля въобще отдавна си мечтая за такова коленце. Успех с продажбата ще му се полюбувам от снимките
количката става кефи, но е като пуч* въшка която харчи 26 лева на 100 в градски условия наистина е кола за предприемачи
аз предпочитам да си карам 2 тона + возило и да ми е по евтино