Много добре написано. Не написа само колко процента идват от фейсбук , и колко песни има в сайта.
Благодаря
Не се хваля, уточнявамНе съм искал да се хвалиш.
Смятам, че в описанието съм описал достатъчно ясно, какви са условията. След като те мързи да си направиш труда да напишеш едно съобщение, или изобщо не си прочел описанието, то смятам, че се изчерпваме до тук!Може ли някой линк да видим сайта
Изпращам инфо!имам интерес към сайта,до 10 000 лева мога да инвестирам.Изпрати подробности на лично.
От Разград / Варна съм, но ако го продам задължително ще трябва да се видим с купувача на 4 очи, все пак сумата не е малка, и има какво да се обсъжда преди продажба. Относно печалбата:От кой град си ? Приходите само от адсенс ли са ?
Здравей!Аз пак изпуснах ...
Здравей!
Все още се обсъждат цифри и т.н с няколко човека, ако се смяташ за сериозен и потенциален купувач, остави номер на лично съобщение, да ти звънна днес да говорим набързо. Сайта се продава до днес вечерта (петък) след това сумата не ми е от спешност, и ще си оставя сайта. Има уж сериозни заинтересовани, но докато не видя преброени парите, за мен няма сключена сделка.
Поздрави!