Izida New Member Рейтинг - 100% 53 0 0 7 Юли 2010 #1 Продавам сайта наморе.net (домейн + база данни + платена тема) Сатът върви и със страница във ФБ с над 2000 фенове. Цена - 100 лв. (при наличие на повече кандидати едновременно, се дава но този, който пръв потвърди закупуването!) Последно редактирано: 8 Юли 2010
Продавам сайта наморе.net (домейн + база данни + платена тема) Сатът върви и със страница във ФБ с над 2000 фенове. Цена - 100 лв. (при наличие на повече кандидати едновременно, се дава но този, който пръв потвърди закупуването!)
mantaman Well-Known Member Рейтинг - 100% 26 0 0 7 Юли 2010 #2 От: Продавам наморе.net Имам интерес прати ми на ЛС посетители ПР приходи и тн. Тая година тоя домейн ще е много актуален
От: Продавам наморе.net Имам интерес прати ми на ЛС посетители ПР приходи и тн. Тая година тоя домейн ще е много актуален
C clooby Member Рейтинг - 100% 24 0 0 8 Юли 2010 #3 От: Продавам наморе.net Може ли информация на ЛС относно броя на обектите в базата данни, уникални посетители на ден и причината, поради която го продаваш
От: Продавам наморе.net Може ли информация на ЛС относно броя на обектите в базата данни, уникални посетители на ден и причината, поради която го продаваш
N netsurfer Well-Known Member Рейтинг - 100% 27 0 0 9 Юли 2010 #4 От: Продавам наморе.net И мен ме интересуват : трафик и брой на данните в базата ...
Izida New Member Рейтинг - 100% 53 0 0 9 Юли 2010 #5 От: Продавам наморе.net Сайтът почти е продаден, но ето малко данни: Посещения - 100 дневно 70 обяви има в базата данни
От: Продавам наморе.net Сайтът почти е продаден, но ето малко данни: Посещения - 100 дневно 70 обяви има в базата данни
fena01 Active Member Рейтинг - 100% 16 0 0 14 Юли 2010 #7 От: Продавам наморе.net bentos каза: mnoo kofti sait e tva 5 saob6teniq 30 sekundi da vi sera v ostite na teq deto sa go izmislili Увеличете... Омг аз си мисля,че сме български форум а виж го човека как пише! Добре дошъл от мен!Надявам се да се научиш да пишеш в началото и аз бях бая зле с писането но се научих(не че сега съм по-добре )
От: Продавам наморе.net bentos каза: mnoo kofti sait e tva 5 saob6teniq 30 sekundi da vi sera v ostite na teq deto sa go izmislili Увеличете... Омг аз си мисля,че сме български форум а виж го човека как пише! Добре дошъл от мен!Надявам се да се научиш да пишеш в началото и аз бях бая зле с писането но се научих(не че сега съм по-добре )