От: От: Продавам портал за имоти
АЙ НА БАС?
...Сигурен съм ,че за последните 3 дена нито сте искарали 200 лева...
.
АЙ НА БАС?
...Сигурен съм ,че за последните 3 дена нито сте искарали 200 лева...
.
Добре е бре Естра е темпа/сайта, а и наистина има бая свършено по него.
Ако изключим професионалният ви уебМАСТЕРСКИ мироглед и гледна точка, сайта реално погледнато си струва толкова. Всъщност, разглеждали ли сте сайтове на „имотни” фирми?? Хех, жалка картинка. А това кат се пипне още малко и излита, и като визия и като функционалност.
Начи викате 700ин пара за темп от 130 много а.. а тука някои кат имате клиент за нещо същите ли му ги редите „бе темата е 100лв, 50 е скрипта и аз си слагам 50 и готово” а дали... Колко го успите – толкова! Кой ще излъже сега обратното
Иначе как го сметате това труда? 7лв. на ден ли, 5,40 ли? А не беше ли някакъв квалифициран труд.. незнам, аз не ги разбирам, трее се допитам у дърводелският форум
И друго, тука гледам някои и „бизнес” продават и потенциал.. тогава да вземем и в тва „гепеното” малко потенциал да вкараме, а може и директно за бизнес да мине – тогава какво се случва с цената?! 700лв ще ги наместваме ли? - Както съм чел някои наместват по 3-4К в онлайн магазини (без стоката, връзките, контактите и тн бизнес-образуващите детайли..ама иначе „бизнес” продават, а не некав куц сайт) и други подобни гни, като „групово” пазаруване, аукциони от една стинка, „оффер оф дъ дей” и тн. малки, големи и още по-големи рибарници.
Начи кво правиме.., стигаме пак до момента - кой за колкото успи, намери клиент и тн, реализира продукта/услугата/труда си, според това колко ценна, търсена, уникална и тн е тя, и естествено според това КЪДЕ Я ПРЕДЛОЖИШ ... Е, те тука идва и голямата грешка на пича, щото влиза в обществена баня и директно мета сапуна пред сички на пода... или влиза в техномаркет, вади плазмата от вкъщи и започва да успива дилърчето Е нема братче, съвсем нормална реакция. Аз една тема ако ми покажете некой „продаващ” ако не е забит у земята, Генадий да не се казвам. .. Са се сетих (за да не ми скочите на бой) една идейка за бизнес – посредничество при продажба на сайтове... щото явно кой ги прави - не знае как и къде да ги продава, поне в 90% от случаите е гаранция така.
А за домейна няма сми да се коментира принципно, „имотник” хахаха няма такава глупост, тва почти като „купувалник”..Ама вие си знаете, аз да не се мешам повече
Тия неща си струват според мен де, може и да е завишил.А самия имотник се продава за 700 лева + база с 1800 брокери и фирми занимаващи се с имоти + скайп акаунт с 1000 брокера + много други работи, за които се интересува
Ти чуваш ли са какви ги пишеш?!...Ако на вас ви се виждат големи просто пропуснете темата...
Аз като влезна във форум за предприемачи очаквам аудиторията да е от такива, а не от селяци и малки деца. Тази оферта не е пусната само тук а на различни места. Пак казвам аз съм предприемач и за мен тези цени са цени, на който бих си купил, както сайта така и скрипта. Ако на вас ви се виждат големи просто пропуснете темата. Въпрос на търсене и предлагане е. Скрипта. както казах, е продаден веднъж, което само доказва че цената е адекватна.