165 уникални днеска и още твърдите че 700 лева са много ?
Интересно ми е за колко пари бихте могли да ми докарате допълнителни 150 уникални на ден таргетиран трафик ?
И пак сайта не е само този трафик но дори сам по себе си си заслужава 700-те лева.
По евтино от гугълски трафик няма. Тия твоите смешни посещения нищо не струват.Какво значение има? Докарай ми такъв трафик по-евтино.
Левче за уникален на ден от гугъл ?!?! Tова като услуга предлагаш ли го реално ? За таргетиран постоянен трафик ли говорим ?
Левче за уникален на ден от гугъл ?!?! Tова като услуга предлагаш ли го реално ? За таргетиран постоянен трафик ли говорим ?
забавен си
ако сайта ти прави на ден 1000 уникални от гугъл
значи 1200 посещения от които 1000 от гугъл ежедневно, го оценявам на максимум 1000 лева
стига да не е за музика филми и подобни екстри който са рискови
ако прави 100 - 100 лева
това е алтернативата на 12 х месечния доход
Избива се, 200 таргетирани БГ посетителя средно дневно докарват между 20-50 стотинки на ден. Зависи от нишата все пак, но общо взето...БГ ТРАФИК
И ако ми кажеш как тоя посетител ще си избие левчето те признавам!!!
Да де, ама като казваш 1 посетител = 1 левче, по логиката 1000 посетителя, 1000 левчета
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХОбщо влизания 18467 Плащания общо 831 Общ размер на обмените 4% Общо вербувани дилъри 724 Изплатено общо 2131.25 BGN Общо спестена сума 9.77 BGN