Продавам постоянни линкове ( PR2 )

katsarov

New Member
Рейтинг - 81.8%
9   2   0
Линкът завинаги струва $5 или 8 лева(приемат се банков път § paypal ) . Блогът е http://katsarov.info

От днес ( 15.6.2011 ) спирам " промоцията ". Цените вече са за месец :)

Ако има желаещи - на ЛС

Последно редактирано:
От: Продавам постоянни линкове ( PR2 )

ЪП. Наистина ли няма желаещи ?
Звучи несериозно при тази ниска цена. Как да повярва човек, че наистина става въпрос за "линк завинаги" (че вечно няма да е - ок, ама поне 5 години как ще задържи при подобни евтини тарифи?)?

Другото е, че би било добре да се посочат по-конкретни условия, които биха привлекли потенциален рекламодател - че няма да има друг външен линк в съответната статия, че ще е тематичен, че страницата, на която ще е разположен, е индексирана и т.н., и т.н.

И третото е, че в България едва ли скоро ще има пазар за това, съдейки по собствения ми опит. На месец вадя от бг сайт към 10 долара (2 заявки на месец), при положение, че от руски сайт с по-ниски показатели (PR, Alexa) вадя към 1200 (8 заявки на ден). Вечните линкове ще навлязат в БГ не по-рано от 2-3 години - първо трябва да почнат търговията индийците и пакистанците в DP, за да видят и да се юрнат и местните сеоджии на подобна оферта. Но пък азиатците достатъчно ще я злепоставят с лошо качество на линковете и несериозност на изпълнението, така че ще е по-труден подборът, нищо че ще е по-евтин.

Мерси, явно трябваше да разясня. Продавам линк в "blogroll" секцията, като " завинаги " означава докато блога съществува. Докога ще съществува блога ? Блога е личен ( мой ) и нямам намерения да го махам ,и т.н. Има си хостинг за 1 година и домейн който изтича след 6 месеца, но смятам да подновя. Цената е наистина ниска, защото досега доходи от блога не съм имал.

ЦЕНИТЕ В МОМЕНТА СА :
$2 на линк !
При закупуване на два или повече линка , получавате 50% отстъпка :)

Последно редактирано:

Първо трудно се прави бизнес когато имаш две черешки
Второ Мене лично това не ме притеснява, когато става въпрос за по няколко долара но сега погледнах блога и гледам 27 изходящи. Вероятно с повечето си разменил, но има поне няколко които не са належащи да са директни - оправи ги

Има доста тулове за тая работа но на мен ми е най удобно приложението за ХРОМ SEOQuake

То хубаво продаваш, но тия блогрол линкове колко най-много ще станат? Безкрайно ще се трупат докато има желаещи ли? Дори сега са много изходящите.
Питам защото се интересувам от офертата, не просто е така :).

Аз имам предвид и тези във футъра де. Всички, които са на началната страница общо взето.
Колко ще им е максимума? 25 ли?

Горе