A alexandarpav New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Септември 2015 #21 От: Продавам разработен Онлайн магазин за геймърска периферия Имам предчуствие ,че не е никой от тези който са писали в темата.
От: Продавам разработен Онлайн магазин за геймърска периферия Имам предчуствие ,че не е никой от тези който са писали в темата.
Ophelis Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Септември 2015 #22 От: Продавам разработен Онлайн магазин за геймърска периферия alexandarpav каза: Имам предчуствие ,че не е никой от тези който са писали в темата. Увеличете... Яко Не си спомням, не ми се гледа - но е колега от форума Така или иначе - НИКЪДЕ другъде не съм обявявал за продажба магазина! Моля да се заключи темата.
От: Продавам разработен Онлайн магазин за геймърска периферия alexandarpav каза: Имам предчуствие ,че не е никой от тези който са писали в темата. Увеличете... Яко Не си спомням, не ми се гледа - но е колега от форума Така или иначе - НИКЪДЕ другъде не съм обявявал за продажба магазина! Моля да се заключи темата.