Ама никога не съм казвал, че постоянно ги е държал 2000, затова съм сложил отключен брояч всеки да го види, а за това, че не е само един ден, я пак ги прегледай и ще се убедиш.
Очевадно е , че се опита да подведеш и заблудиш някого като си писал тези химерни и еднократни 2К посещения. Чиста проба преднамерена лъжа! И вместо да си коригираш обявата и да напишеш средно 300-350 посещения, наглееш на всичкото отгоре!Ето, за да няма повече заяждания редактирах на "е стигал и до над 2000 посещения."
Сега доволни ли сте?
Очевадно е , че се опита да подведеш и заблудиш някого като си писал тези химерни и еднократни 2К посещения. Чиста проба преднамерена лъжа! И вместо да си коригираш обявата и да напишеш средно 300-350 посещения, наглееш на всичкото отгоре!
Интересно ми е дали и обявените бързо от теб получени оферти от 500 евра и после 1200 лв дали са реални, или просто се опита да подсилиш опитите ти за подвеждане? Не мисля, че можеш да докажеш, че реално си получил такива оферти на лични![]()
Актуална ли е офертата и колко точно вади последните 3 месеца от адсенс? на лична , ако може.
През 2012 и 2013 може да е имал и 10 милиона посещения, вече отиваме към 2015. Не е хубаво така да се преиначават данните, макар и според мен собственикът да не го е направил умишлено. Ако някой не се загледа, много бързо ще остане с пръст в уста.
Нямаше ли търг тука и крайна дата, сега гледам променено. Продаден ли е сайта или не? и докъде стигна тайното надаване на ЛС, последното обявено е за 1200лв
Нямаше ли търг тука и крайна дата, сега гледам променено. Продаден ли е сайта или не? и докъде стигна тайното надаване на ЛС, последното обявено е за 1200лв
Филма е пълен..Между другото къде е линка към въпросната фейсбук страница с около 33 000 харесвания?