Продавам сайт за филми

От: Продавам сайт за филми

знам че така звучат съжалявам но ми идва отвътре незнам защо ...
мъча се понякога да се възпирам и коригирам ама не се получава винаги и излиза все едно се фукам :)
даже и по улиците като вървя ми казват че се перя и си виря носа - а не е вярно мамка му винаги се старая да изглеждам нормално ...
казвам ти че по това време особенно се паля много :)
и ме е яд за много работи
обяснявам че съм темерут и понеже водя живота си в затворена група
тук се чуствам като на мегдана и мога да поговоря / да се похваля един вид /
пред много хора и някак си се получава така - пак се извинявам не искам да звучи така ама...
Супер че си интернет доставчик значи си ми колега донякъде в една от дейностите ми - :)
и аз имам /един вид / мрежа - едната ми дейност вклюва да съм интернет доставчик - и при мен плащат сметките си потребителите - над 300 -400
та и теб те разбиртам ИНЕЗНАМ КАК СИ УСПЯЛ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ДА НЕ ГИ МРАЗИШ - при мен е каса само и когато идват да плащат дори ми причернява
а момчето което се занимава с мрежата и потдръжката е на лекарства - но те няма да му помогнат с разбита нервна система е от всякъде
ивъпреки че не съм любезен с тях всеки месец се увеличават потребителите .. защо ли :) не е азради добро отношение мога да ти гарантирам :)

май пак излезе че се хваля мамка му :) сори

:lol: :lol: :lol: падам от смях по предния ти пост ми напомня със стила си за една моя стара идея-сайт в който точно така да си изливат емоциите хората: за кренвишите,тока и прочие,но така и не отделих време да я осъществя дано някой друг се сети. :clap:

amoun това което казваш може да минава в реалния свят, но в интернет с това отношение до никаде няма да стигнеш. В интернет трябва да се изгражда доверие, защото тук клиента не те вижда лице в лице и на всичкото отгоре гледа някаква стока на екрана и трябва да въведе данните за кредитната си карта примерно. Първото което е трябва да го накараш да ти повярва за да купи стоката, второто като я купи вече да изпълниш коректно задълженията си за да се върне пак. Едно от нещата да не изпълниш като хората си обречен. Веднага ти давам пример с топхост по форумите е пълно с оплаквания от тях, според теб някой който е видял нещо такова по форумите би ли си купил хостин от тях или някой който се е изпатил вече дали ще си поднови хостинга аз поне не бих.

Горе