dilyan_ostr
Active Member
Здравейте,
Имам един зарязан от доста време блог за футболни прогнози, който реших да пусна за продажба, все пак на някой може да му свърши работа. Ето и детайли за сайта:
Система: blogger
Хост: безплатен на google
Домейн: регнат на 06/05/2013, изтича на 05/05/2015, GoDaddy. PR2, 5 буквен .org
Тема: Безплатна, модифицирана
Приходи: не
Посещения: доста слабо, докато се пускаха някакви прогнози в началото правеше към 1000 месечно, сега са към 200.
Публикации: около 50, 80 индексирани страници в google.
Вкарани са iframe за теглене на: резултати на живо, програма с мачове на живо (видео), статистика за водещите първенства, сравнение на коефициенти. Сайтът е оптимизиран за по-търсените ключови думи в нишата, докато се занимавах с него беше на 1-2 страница по "футболни прогнози", която фраза е с 8100 търсения месечно. Интегрирани Disqus коментари за всеки пост.
Какво още получавате:
FB страница с малко повече от 200 фена, реални, набирани с FB реклама
Лого, което разбира се може да не се хареса на никой, защото аз съм го правил
Съвети за поддръжка на сайта
Цена: 80 лева
Линк към сайта: на лично
Имам един зарязан от доста време блог за футболни прогнози, който реших да пусна за продажба, все пак на някой може да му свърши работа. Ето и детайли за сайта:
Система: blogger
Хост: безплатен на google
Домейн: регнат на 06/05/2013, изтича на 05/05/2015, GoDaddy. PR2, 5 буквен .org
Тема: Безплатна, модифицирана
Приходи: не
Посещения: доста слабо, докато се пускаха някакви прогнози в началото правеше към 1000 месечно, сега са към 200.
Публикации: около 50, 80 индексирани страници в google.
Вкарани са iframe за теглене на: резултати на живо, програма с мачове на живо (видео), статистика за водещите първенства, сравнение на коефициенти. Сайтът е оптимизиран за по-търсените ключови думи в нишата, докато се занимавах с него беше на 1-2 страница по "футболни прогнози", която фраза е с 8100 търсения месечно. Интегрирани Disqus коментари за всеки пост.
Какво още получавате:
FB страница с малко повече от 200 фена, реални, набирани с FB реклама
Лого, което разбира се може да не се хареса на никой, защото аз съм го правил
Съвети за поддръжка на сайта
Цена: 80 лева
Линк към сайта: на лично