Сайтът има елементарен админ панел, където може да се добавя, променя, прави VIP, добавят се вашите аффномера от сайтовете за групово.
Преди време бях пуснал тук абсолютно същия сайт, но индексиран напълно и с горните приходи, като исках размяна за фейсбук страница, но имах предложения за страници до 100 000 човека, както и цени до 2000лв, които не ме устройваха.
Обявявам цялата система за скромната цена от 200лв.
Отделно трябва да си купите домейн - 15лв е com-а.
Понеже сигурно ще има въпроси защо след като струва 2000лв го пускам за 200лв, ще изпреваря нещата и ще кажа, че реших да се преориентирам и да се занимавам само с продажба на хотелско настаняване,
и тъй като и моя сайт го има в модула с офертите, за мен е по-добре да има повече сайтове тип каталози, от които евентуално някой да купи нещо и от моя сайт.
От това печелите вие - 20% афилиейт, печеля и аз, че съм продал нещо - и всички са доволни
Демо на сайта: спира се от продажба
Фактически получавате същия сайт като този. Ако някой иска, мога да направя и известни корекции по дизайна и цветовата схема според предпочитанията срещу скромна сума.
За всеки отделен сайт ще направя някои промени по имена на линкове, горе в главата и някои други "хватки", за да не се получи дублирано съдържание и да си имаме проблеми с Гошо.