Продавам сайт

interfena

Member
Рейтинг - 92.3%
12   1   0
Здравейте, продавам сайт за футболни прогнози. Сайтът печели от пращане на сМСи и от около 2 месеца има сложен афф линк към бет365 за изминалия месец е изкарал около 60 лева от бет365 и около 100 лева от смси. Цената която му търся е около 500 лева. Смсите са от 5-6 месеца и може да се докаже доход от предишните месеци. Повече инфо ЛС.

От: Продавам сайт

защо изведнъж всички взехте да продавате подобни сайтове за залози и прогнози?

защо изведнъж всички взехте да продавате подобни сайтове за залози и прогнози?

Мисля да се захвана с някой друг проект, сайта го бях купил от човек от форума преди 3 месеца на тази цена. Избих си парите и сега го продавам... мисля си , че има и по доходоносни ниши....

Я ми прати сайта да го погледна, може да се убогатя с още един такъв :)

Сега като погледнах сайтът е изкарал над 1300 лева за 5 месеца. Само от СМС а отделно и аффилате за 1 месец 60 кинта.

500лв. за колко посещения ?

Не мисля ,че е нужно да отговарям но все пак 200-250 по важното е ,че почти всички който влязат се интересуват от прогнози и какви пари изкарва сайта а не да имам 3000 уникални обаче хората да не залагат и да няма доходи...

От: От: От: Продавам сайт

Искам да го похваля , че е изключително коректен ! Плати сайта без пазарлъци всичко протече както трябва !

Браво, продаде се сайта на някой балък - след което веднага сайта изкочи на друг домейн.

www.ma4ove.info (продаденият сайт)
www.zalozite.net (новият сайт)

Освен това, този играч "interfena" е за Череният списък, не само заради тази простотия. Включи ми се в скайп и ми поиска спешно 1.50 евро и да направи някаква услуга в замяна, за да си ги изкара. Разбрахме се да ми адне 2 сайта в dir's , обаче човеку взе парите и каза чакай малко...

:twisted: Незнам как може да има хора, които да се излагат за няма и 3 лева!

Последно редактирано:
От: От: От: От: Продавам сайт

Браво, продаде се сайта на някой балък - след което веднага сайта изкочи на друг домейн.

www.ma4ove.info (продаденият сайт)
www.zalozi.net (новият сайт)

Освен това, този играч "interfena" е за Череният списък, не само заради тази простотия. Включи ми се в скайп и ми поиска спешно 1.50 евро и да направи някаква услуга в замяна, за да си ги изкара. Разбрахме се да ми адне 2 сайта в dir's , обаче човеку взе парите и каза чакай малко...

:twisted: Незнам как може да има хора, които да се излагат за няма и 3 лева!

Моля ?! Чакай малко сайтовете ти ги добавих.. като не си доволен ми пиши на ЛС как ти е мейла да ти върна парите..
Нямам нищо общо с залози и малози не ме интересуват.. !

Е пиша ти от 2 дена на скайп, на този скайп от който ми поиска парите. Боклук!

Като твърдиш, че си ми добавил сайтовете, защо искаш да ми върнеш парите бе червей?! Получх точно 1 емайл от директоря и това е.. Добавил ги бил..

Аз предлагам всички такива теми за " Дай спешно лев-два, а аз ще ти регна сайта " да ходят директно в кофата.
Колко такива тъпи теми има във форума не е истина.
Абе не ви ли е неудобно да се излагате за такива пари за баничка.

Последно редактирано:

( nqmam flex type ) KAkav dublaj be mom4e !? Noviq sobstfenik moje da si go sloji na domein koito iska.. Moje da go pitate toi kypyva saita i toi go e slojil ?! Kakvo ob6to imam az s tova ?! Saitut e negov ve4e da go pravi kakvoto iska...
Za razlika ot tebe az ne se zanimavam s takiva glyposti kato report report.. Za kvo reportna AMOUN primerno ?! Kato ti 1 vi po4vash da se zaqjdash bez da znaesh primerno sa kfo e stanalo pf... :twisted: Mesi6 se nasqkade bez da znaesh kakvo e stanalo...

Така, както е написано излиза, че ти го продаваш и после пускаш същия сайт отново.
Ако не съм разбрал ти се извинявам и си едитвам мнението.
А за другата тема, ако си чел внимателно ще си разбрал причините.

Аз пък този сайт залозите.нет го бях засякъл още преди да бъде продаден първия. Не че има за какво да се меся но просто мисля, че е съвпадение на темплейтите освен разбира се ако двата сайта не са на един и същ човек.

Вие не сте нормални всички. Как ще е съвпадение и в префиксите на смс-ите ли има съвпадение?

Допитах се и до колега, който работи с този чешит, така че всичко е достоверно от няколко страни и сигурно.

Само не мога да разбера този тапак Interfena, защо още не ми е върнал парите. Какво да ти пиша емайла ми, като знаеш от кого си ги получил. Просто ги върни обратно - нехранимайко!

От: От: Продавам сайт

Вие не сте нормални всички. Как ще е съвпадение и в префиксите на смс-ите ли има съвпадение?

Допитах се и до колега, който работи с този чешит, така че всичко е достоверно от няколко страни и сигурно.

Само не мога да разбера този тапак Interfena, защо още не ми е върнал парите. Какво да ти пиша емайла ми, като знаеш от кого си ги получил. Просто ги върни обратно - нехранимайко!

(nqmam flex type na tozi pc izvinqvam se ) SMS-ite sa prehvurleni na noviq sobstfenik ! Taka che toi pe4eli ot tova ne az (acountite v mobio se prehvurlqt)
I da suvpadenie sa templeitite govori kfoto si iskash... na mene ne mi pre4ish seki si ima glava na ramenete i si precenqva.

Горе