Видях сайта. Много е добър!
Има хубави рецепти за занзибарска мусака и за лечение на ксенофониалмкоза. Има доби интериорни идеи за обазавеждане на ферма за хлебарки. С малки преработки и наличие на аквариум идеите са подходящи и за отглеждане на алигатори (от зелените с по-големия зъб).
Проверих сайта - респозив е и може да се браузва и на дисплея на тостера (последното го проверих с емулатор). Напоследък много хора, докато си пекат филийки, имат нужда да си уплътняват времето и браузват с всякакви мобилни сутройства, като тостери или микровълнови печки. Сайта е лек и няма много флаш, освен рекламата по средата, която е 1200x1024px, но под нея в полето могат със ситен шрифт да се добавят още поне 7 реклами на марки с по-малко символи в името (примерно от 2 до 4 символа).
Като цяло дизайна е много фешън - хем малко метълски, хем леко носталгичен и метафизичен. Направи бизнес дизайн!
При мен не се виждаше добре хедъра, сигурно защото е рисуван с някакъв растерен плъгин за AutoCAD, но предполагам, че може да се конвертне до Word (Excel) и да се запази в htm (или HTA - за по-удобно) и да се приложи с Frame. При мен някои страници излизаха на хондураски, но няма проблем - с един инструмен може да се четат, май Транслатор. Като отвориш страницата за контакти и се чува много хубава музика, някаква смесица между флекс-ъглошлайф и родилното (в натоварен момент с много родилки). Много приятно ми стана, все едно съм на морето в Слънчев бряг и наблизо строят ново хотелче, а дечицата тичат в парка.
Високите тонове правят лек брум, но слушалките не са ми много маркови, а и трябва да си ъпдейтна браузера и може да се оправи.
Проверих сайта за валидация - валидиран е по xHTML, HTML5, XML, CSS1&2&3, PHP, ДДС, КАТ, НЗОК и най-вече по DDoS. Кода е корав и не вярвам да има експлойти. Пробвах да го хакна, но скрипта ми изпищя уплашено, че не може да се справи с намиране на логин-бутон. Програмиста добре се е справил!
Успех на колегата с продажбата!
Аз си забравих портфейла на пианото иначе щях да дам маса пари. Даже се замислям дали да не платя с СМС-и. Ще си помисля и ще пиша пак.
Има много бак линкс - засякох поне 2 в пощи на hotmail и още няколко (сигурно 6 или 7) реномирани в hit.bg.