Ако си промениш мнението и решиш да посетиш нашата хубава столица, ще ти я продам.Ако си промениш мнението и решиш да пратиш видео картата с куриер с наложен платеж ми пиши. Ще ти я купя.
Да, важи още.Искам да купя процесора, за видеокартата се колебая. Още ли важи офертата за захранването?
Искам процесора за видеото още мисля. Как предлагаш да стане покупката?Да, важи още.
Имаш ЛС...Искам процесора за видеото още мисля. Как предлагаш да стане покупката?
Да, продавам 4*512 MB DDR2-667.Ами RAM продаваш ли?
Аз не мога да ти изпратя, ще взема процесора, но ми кажи как да се свържа с теб?Имаш ЛС...
Аз не мога да ти изпратя, ще взема процесора, но ми кажи как да се свържа с теб?
Здравей, вентилатора със сигурност, а процесора явно не е на мен :lol: Би ли ми дай на лични някакви твои месинджъри или ми пишиПроцесора е продаден.
Моя е грешката. От разсеяност съм ти дал само вентилатора. Скоро очаквай и самия процесор. :mrgreen:Здравей, вентилатора със сигурност, а процесора явно не е на мен :lol: Би ли ми дай на лични някакви твои месинджъри или ми пиши
да се разберем :wink:
много си се разсеял нещо ...
ама си случил си на купувач ако на теб някой ти беше направил този номер -веднага в черния стисък щеше да му цъфне ника..