D dammessi New Member 3 Май 2011 #1 Продавам смси 50% от цената. За разплащане приемам mb, pp, lr, epay, wm. Продавам и вип кодове. Пращам пръв, но ще работа само с утвърдени потребители. За контакти тук или скайп nachka
Продавам смси 50% от цената. За разплащане приемам mb, pp, lr, epay, wm. Продавам и вип кодове. Пращам пръв, но ще работа само с утвърдени потребители. За контакти тук или скайп nachka
BESTINO Member 3 Май 2011 #2 От: Продавам смси 50% от цената Здравей, и ние тук работим само с утвърдени потребители!
Fozzy Well-Known Member 3 Май 2011 #3 Значи не разбрах точно: 1. Аз пращам смс от 2,40, а ти ми превеждаш 50%, т.е. 1,20? 2. Аз пращам 1,20, а ти ми пускаш смс от 2,40, който пък ми носи 60 стотинки? Аз така като го смятам, все съм на загуба?
Значи не разбрах точно: 1. Аз пращам смс от 2,40, а ти ми превеждаш 50%, т.е. 1,20? 2. Аз пращам 1,20, а ти ми пускаш смс от 2,40, който пък ми носи 60 стотинки? Аз така като го смятам, все съм на загуба?
J jkminkov Active Member 6 Май 2011 #4 От: Продавам смси 50% от цената това му е офертата: 3. праща вместо теб смс, ти му даваш 1,20, и си 50% на печалба
От: Продавам смси 50% от цената това му е офертата: 3. праща вместо теб смс, ти му даваш 1,20, и си 50% на печалба
Green Bars Well-Known Member 6 Май 2011 #5 От: Продавам смси 50% от цената И как като му дам 1,20 ще съм на печалба ? Би ли ми разсяснил
vbogoev New Member 6 Май 2011 #6 От: Продавам смси 50% от цената Какво толкова не разбираш? Плащаш 1,20 оня ти пращта СМС за 2,40, с някоя кой знае от къде открадната карта. Тва е...
От: Продавам смси 50% от цената Какво толкова не разбираш? Плащаш 1,20 оня ти пращта СМС за 2,40, с някоя кой знае от къде открадната карта. Тва е...
Green Bars Well-Known Member 6 Май 2011 #8 От: Продавам смси 50% от цената Абе вие смотльовци ! На краставичари краставички ли ще продавате?
N netsurfer Well-Known Member 6 Май 2011 #9 От: Re: Продавам смси 50% от цената Fozzy каза: Да ма от смс 2,40 аз получавам 60 стинки Увеличете... Много си зле ... мнооого ... кой каза, че трябва на себе си да пращаш ?? Вземи пусни и втория херц ...
От: Re: Продавам смси 50% от цената Fozzy каза: Да ма от смс 2,40 аз получавам 60 стинки Увеличете... Много си зле ... мнооого ... кой каза, че трябва на себе си да пращаш ?? Вземи пусни и втория херц ...
Fozzy Well-Known Member 6 Май 2011 #10 Re: От: Re: Продавам смси 50% от цената netsurfer каза: Много си зле ... мнооого ... кой каза, че трябва на себе си да пращаш ?? Вземи пусни и втория херц ... Увеличете... да ве да ве, изтрезнях и се усетих. ся къв акаунт ше си направя в лейди популар и ще го набича със смс-и.
Re: От: Re: Продавам смси 50% от цената netsurfer каза: Много си зле ... мнооого ... кой каза, че трябва на себе си да пращаш ?? Вземи пусни и втория херц ... Увеличете... да ве да ве, изтрезнях и се усетих. ся къв акаунт ше си направя в лейди популар и ще го набича със смс-и.
A against Well-Known Member 6 Май 2011 #11 От: Продавам смси 50% от цената А сметките кой ше ги плаща ? Да не дават после по битивиту пенсионерките как се жалват, че ги измамили тия от интерньета ?
От: Продавам смси 50% от цената А сметките кой ше ги плаща ? Да не дават после по битивиту пенсионерките как се жалват, че ги измамили тия от интерньета ?
madgooglebot Well-Known Member 6 Май 2011 #12 От: Продавам смси 50% от цената Към кой оператор работиш бе олигофрен?? С неистова радост бих ти избил зъбките!!
От: Продавам смси 50% от цената Към кой оператор работиш бе олигофрен?? С неистова радост бих ти избил зъбките!!
vbogoev New Member 6 Май 2011 #13 От: Продавам смси 50% от цената madgooglebot каза: Към кой оператор работиш бе олигофрен?? С неистова радост бих ти избил зъбките!! Увеличете... Me too!
От: Продавам смси 50% от цената madgooglebot каза: Към кой оператор работиш бе олигофрен?? С неистова радост бих ти избил зъбките!! Увеличете... Me too!