magnit Well-Known Member Рейтинг - 100% 76 0 0 7 Февруари 2017 #1 Здравейте, Колеги! Продавам спешно музикален сайт Melodies.biz . Система кастъм. Приходи, малко от Адсенс! Цена: 100 лв За контакти моля пишете на имейл или скайп: magnit426
Здравейте, Колеги! Продавам спешно музикален сайт Melodies.biz . Система кастъм. Приходи, малко от Адсенс! Цена: 100 лв За контакти моля пишете на имейл или скайп: magnit426
magnit Well-Known Member Рейтинг - 100% 76 0 0 23 Февруари 2017 #2 Домейнът е предплатен и за следващата година! Супер оферта !!!!!!!!!!!!!!!!!
magnit Well-Known Member Рейтинг - 100% 76 0 0 13 Март 2017 #4 Цената е страхотна. Възползвайте се! Само домейна и подновяването струват 100 лв, а Адсенса, събмита и съдържанието ... са безплатни !?
Цената е страхотна. Възползвайте се! Само домейна и подновяването струват 100 лв, а Адсенса, събмита и съдържанието ... са безплатни !?
magnit Well-Known Member Рейтинг - 100% 76 0 0 13 Март 2017 #6 karlson каза: Какви са доходите от адсенс? Увеличете... Дребни центове. Почти съм го зарязал... а и цената, която съм спуснал е символична.
karlson каза: Какви са доходите от адсенс? Увеличете... Дребни центове. Почти съм го зарязал... а и цената, която съм спуснал е символична.
R rombeca Active Member Рейтинг - 100% 10 0 0 15 Март 2017 #7 Дай статистика (скрийншоти става), колко точно са тия центове за няколко месеца - година назад, и на какво е писана тая система (езици, фреймуорк). В смисъл - ако искам да я преработя дали ще полудея. Може и на лично.
Дай статистика (скрийншоти става), колко точно са тия центове за няколко месеца - година назад, и на какво е писана тая система (езици, фреймуорк). В смисъл - ако искам да я преработя дали ще полудея. Може и на лично.
magnit Well-Known Member Рейтинг - 100% 76 0 0 17 Март 2017 #8 За уточнение само, сайта е удобрен и работи с Адсенс реклами, а не че продавам Адсенс-профил със сайта за тази цена!
За уточнение само, сайта е удобрен и работи с Адсенс реклами, а не че продавам Адсенс-профил със сайта за тази цена!