От: Продавам статии за вашите сайтове
Получих не добре написана статия и при молба за корекция получих обиди и закани.
Статията си е написана много добре, а ти лъжеш - не си молил за корекция! Също така си и некоректен и спестяваш подробности: След като ти пратих статията изрично те питах ако има грешки да ги оправим. А ти прие статията, публикува я в сайта си и едва тогава почна да се оплакваш. Това от теб е най-малкото некоректно поведение, а така също и лъжеш, защото както споменах никога не си искал да редактираме статията!
А тук от прикачения файл, който прилагам всеки може сам да види и да се убеди, че ти лъжеш. Много добре се вижда, че когато ти изпратих статията, изрично те попитах да я погледнеш и ако има някакви забележки, нередности да ги оправим. А ти какво направи? А? Прие статията, публикува я, и едва тогава почна да ми пращаш на ЛС, че не била добре, че редакторката ти била имала някакви забележки. Даже и така да е, ти се отнесе некоректно, публикува статията, не си искал да я редактираме. А всъщност досега, до този момент същите тези грешки не са оправени!
Ето за това харесвам комуникацията във форума и само така комуникирам с клиенти, защото винаги мога да докажа когато някой друг лъже, както ти в случая!
Сега приказвах, проведох консултация със специалист, според когото цитирам: "има поне пет пунктоационни грешки, има една, две стилистични нередности". Всичко това аз не го знам и няма как да го знам, понеже не аз пиша статиите и не съм филолог, но въобще не приемам критиката, че предлагам некачествени, некоректни услуги, още повече, че изрично съм питал за качество и да направя промени ако има забележки, забележки нямаше, работата е приета и публикувана.
Явно статията има някой дребни грешки, допуснати от копирайтъра, но това не беше начина за комуникация от поръчителя, той вместо да пожелае да ги поправя за моя сметка, прие и одобри работата. Доказателствата са на лице, всеки сам може да си направи изводите кой лъже и кой не.