PishaStatii Member Рейтинг - 0% 0 0 0 23 Май 2016 #1 Здравейте, Продавам пет статии на женска тематика: Обща цена на пакета : 20 лв. Разполагам с още пет статии на тази тема. Изпращам демо на статиите при проявен интерес. Изпращам статиите след предварително заплащане. Поздрави! Последно редактирано: 25 Юни 2016
Здравейте, Продавам пет статии на женска тематика: Обща цена на пакета : 20 лв. Разполагам с още пет статии на тази тема. Изпращам демо на статиите при проявен интерес. Изпращам статиите след предварително заплащане. Поздрави!
Emo Member Рейтинг - 100% 11 0 0 25 Май 2016 #2 От: Продавам статии на женска тематика Прати ми демо на лс. Хубаво е да се споменава по колко думи са статиите
От: Продавам статии на женска тематика Прати ми демо на лс. Хубаво е да се споменава по колко думи са статиите
vandv Member Рейтинг - 100% 17 0 0 27 Май 2016 #3 От: Продавам статии на женска тематика Emo каза: Прати ми демо на лс. Хубаво е да се споменава по колко думи са статиите Увеличете... Не е хубаво, задължително е според мен! 4 статии струват 20лв... ОК, но по колко думи са статиите?
От: Продавам статии на женска тематика Emo каза: Прати ми демо на лс. Хубаво е да се споменава по колко думи са статиите Увеличете... Не е хубаво, задължително е според мен! 4 статии струват 20лв... ОК, но по колко думи са статиите?
PishaStatii Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Май 2016 #4 От: Продавам статии на женска тематика Здравейте, Благодаря за съветите - ще нанеса поправките в темата, така че леко ще променя съдържанието на обявата с брой думи, процент уникалност, цени и допълнителни заглавия на статиите. Поздрави, Диана
От: Продавам статии на женска тематика Здравейте, Благодаря за съветите - ще нанеса поправките в темата, така че леко ще променя съдържанието на обявата с брой думи, процент уникалност, цени и допълнителни заглавия на статиите. Поздрави, Диана