http://bgwhois.com/?query=inter-view.info
тоя сайт на кой беше бре?
Сега виждам темата. Ще я изчета.Имейла е и пейпала са мои. Искаше като услуга да му превеждам пари v EPAY, а негови клиенти щели да пускат в моя PayPal ще дам подробности в темата
Сайта е мой.
Надявам се Стойнев да се включи и защити, защото мълчанието поражда съмнения?!?
Сега виждам темата. Ще я изчета.
Alexander84 Alexander84 Не е онлайн
Banned
Регистриран от
Feb 2013
Начално От: От: От: От: От: От: От: От: От: Търся обмен - давам пейпал/ ипей или банка
Цитат Първоначално написано от stoineff
Цитат Първоначално написано от Alexander84
blagodarq, skoro ako pak imam nujda shte se swyrja s teb
Ок. Няма проблем
kolega shte ti pusnat na paypala 22lv
az iskam 20 w epaya
Начално От: От: От: От: От: От: От: От: От: От: От: Търся обмен - давам пейпал/ ипей или банка
zdrawei kolega
edin moi klient shte pusne kym teb edni 15lv v paypala
taksite goworihme toi da gi poeme i pri teb da doidat chisti no ako wse pak ima neshto wij kolko pari sa doshli chisto pri teb i mi pusni 2 lw po malko za da ima i neshto za teb wse pak mi prawish usluga
kina mi e 7433036948
Banned
Регистриран от
Feb 2013
Начално От: От: От: От: От: От: От: От: От: Търся обмен - давам пейпал/ ипей или банка
Ок. Няма проблем
az iskam 20 w epaya
Начално От: От: От: Търся обмен - давам пейпал/ ипей или банка
Мога да ти свърша работа.
[email protected] е PP акаунта, напиши ми КИН, на който да ти преведа парите. След като получа превода.
kolega puskam imeila ti kym klienta, kogato e naprawil prewoda shte ti pisha otnowo blagodarq predwaritelno
Ок. Следя редовно форума и ЛС. Ще свършим работа само ми напиши твой КИН, за да не се бавим като ми преведе парите човека. Направо да ти ги пусна.
utre shte ti go pusna che sega sym na drug pc i she mi bloknat akaunta w epaya kato wleza s drugo ip
Съжалявам, че все още не съм изчел темата. Просто съм афектиран и не съм вярвал, че е възможно някой да ме използва по такъв начин. Ще направя всичко възможно, за да го открия въпросния и смятам да заведа дело за измама срещу него. Сега ще пиша до EPAY.
Сега ще направя скрийншотове. Ако админите разрешат мога да дам достъп до акаунта си на човек на когото вярвате. Който да потвърди. Предпочитам да е пострадалата от измамата, или някой от админите.
Banned
Регистриран от
Feb 2013
Ок. Няма проблем
az iskam 20 w epaya
Мамицата му и мишок,чекай да му пиша в скайпа да видим какво ще каже
И мен ме измамиха по същия начин. И след дълги проучвания се оказа, че човекът, представящ се за Александър Жеков или Alexander84, всъщност е небезизвестният блогър Даниел Стойнев ( daniel stoineff ).
Банкова сметка на приятел:
dimitar pavlov
IBAN BG72 UBBS 8002 1060 8699 20
Paypal:
d_st@ mail.bg (без мястото)
Измамникът Стойнев се подвизава под други самоличности, докато с истинския си никнейм stoineff трупа позитиви. Нелепо е.
Съжалявам, че все още не съм изчел темата. Просто съм афектиран и не съм вярвал, че е възможно някой да ме използва по такъв начин. Ще направя всичко възможно, за да го открия въпросния и смятам да заведа дело за измама срещу него. Сега ще пиша до EPAY.
Как ще събереш пари за адвокат с тези малки комисионни от по 2 лв?
Някой сериозно е нагазил в калта, но кой предстои да разберем?