Между другото да те светна нещо.
Ако подадеш ЖАЛБА в полицията и може да се разследва.
Знам, защото съм чувал, че дори има осъден човек.
Води се интернет хакерство или нещо такова.
Подай си 1 жалба, опиши случая, дай информацията, която има в темата и всичко ще се нагласи
Особенно, ако сте няколко човека..
Не е верно. Абсолютно не е верно. Тва не са малко пари. Това си е жива измама и то не за 5-10 лева.Да, но понеже нямам 18 години от полицията ще си помислят, че са някакви си "детски работи" и няма да предприемат никакви действия ..
А иначе с този Димитър Шарков (един от собствениците) снощи си писах и той започна да ме убеждава, че няма нищо общо с това и не би се занимавал с кражби и т.н. .. Посочих му най-малко 5 фактa, които сочат, че точно той е откраднал страницата и накрая ме блокира..
Да, де ... ама ще трябва да се рискува страницата, която ще пуска линковете!Няма смисъл от блокиране на профила... ще направи друг. Номера е да блокират страницата, която е откраднал. Да не може да печели пари за сметка на колегата. А това става чрез **** добавяне на 50 000 харесвания в тази страница за 3-4 часа. Харесванията са фалшиви. Фейсбук веднага, ама на момента блокира страницата. Те обжалват, но без ефект. Ако случайно при обжалването пуснат страницата се добавят нови 30К-40К и втори път фейсбук няма да има даде и да обжалват. Каквото и да публикуват на техната страница ще бъде видяно от 0 потребители, защото излиза следното съобщение: Публикациите от Вашата страница са блокирани да не се появяват в новините. И готово Хубавото е, че това може да се направи не са с откраднатата страница, но с всички техни страници, които имат. Независимо към кой сайт са им страниците....Пълен блокаж то т'ва е!
Ей не се занимавайте с глупости, а подай жапба в полицията.
Това че си малолетен е дори плюс, зависи как го представиш.
Много хора са осъдени заради кражби и измами в интернет.
Дори аз съм свидетел по дело заради публикувана фалшива обява.
Вече си има закони за интернет престъпления.
Имаш много голям шанс да докажеш всичко и да ги осъдят.
Полицията няма да си мръдне пръста бе хора. Имайте ми доверие. Най-добрата сила е да се обединим тук и да намерим кой е крадеца. Включвам се в помагането с издирването. Очаквам от Блинки да ми даде IP адрес на личен, за да мога да започна разследването. Искам точен час кога е напревено прехвърленото (това е много важно). За повече подробности дал съм телефона на потърпевшия и бих му помогнал от все сърце да си върне страницата.
струва 15 долара за суми до 350 долара и нещо от рода на 42 долата за 1500 (нормлната услуга) 90 и няколко долара (за 1500) при експресна да парите ще се мотаят няколко дни и ще се платят 20 - 50 лева ама по добре сигурни пари отколкото за 20 леваМного Важно: Ако не можете да направите някоя по-голяма сделка лице в лице, ползвайте ескроу услуга като https://escrow.com
Тя се е регистрирала само, за да осъществи измамата :twisted:. Не виждам въобще да има постове. И как въобще е успяла да се свърже с trance dance? Доколкото знам няма право да изпраща лично съобщение без 10 мнения.