Продавам супер домейн за магазин за електронни цигари

daynnite

Active Member
Рейтинг - 97.3%
36   1   0
Продавам страхотен домейн от 2008 година чиста ключова дума всичко друго е заето, за някой вносител на дадена марка или общ сайт с полезна информация и продажба на всички по известни марки електронни цигари и консумативи.
www.cigari.info
Цена30лв. paypal

Последно редактирано:
От: Продавам супер домейн за магазин за електронни цигари

Е то за тая цена да не си "пекъл семки"? Дръж се сериозно и си му търси парите, които носи ;) ... сега е момента да се извлече полза от това "име" :)

да прав си качих му малко цената :) ма то няма много търговци на ел цигари във форума :) иначе домейна кърти в тази ниша

Не всичко друго е заето, има и доста свободни екстеншъни за този домейн и то на добра цена. Искаш му много пари според мен.

Не всичко друго е заето, има и доста свободни екстеншъни за този домейн и то на добра цена. Искаш му много пари според мен.

no comment :lol:

Аве защо само хейтвате тука в тос форум..... Човека е преценил, че домейна струва толкова... вие к'ви сте, че да му казвате колко струва ? Като не сте заинтересувани от домейна отивате да четете друга тема.... Не се чувствайте длъжни да спамите и да държите сметка на авторите във всяка тема....

Искаш да кажеш, че нямам право на мнение ли?

Не, искам да ти кажа да си задържиш мнението за себе си... Никой не го вълнува какво е твоето мнение, ако някой го интересуваше щеше да те попита...

Честно казано, ако разчитаме само на питания този форум щеше да е беден на изказвания. Убеден съм, че тук има хора които ще защитят и двете страни, но това не значи, че ако искам да кажа нещо не трябва да го правя само защото на теб не ти харесва. Мога да си говоря каквото искам. А относно изказването ми - да, може и да се приеме като критика но не значи че съм или не съм прав по темата. Ако си очаквал само "Въй, аууу, уааа" значи си в грешка. Няма да те препращам към други места защото ти сам можеш да прецениш дали искаш да четеш тук или не.
И това, че съм разбрал дали нещо е така както се казва или не означава, че съм се поинтересувал и съм проверил дали това което е казано е вярно. Щом съм го направил и съм изразил мнение (което, убеден съм, че много хора са го направили) значи съм имал някакъв интерес.
С риск да те обидя, но ще кажа - хейтъра тук си ти.

:lol: завърнах се ъпче на темата и корекция на цената

каква е цената след корекцията?

от 100лв го намалих на 30лв че много мрънкат :lol:

Последно редактирано:

ъпче........

yp...................

Горе