да решил си проблема хаха как си знаех че ще се появят "разбирачите" ръгаш ли флашката в телефона
@K.Tomov - моля ти се, Maverick си го изпроси, не виждам защо се нахвърляш и ти срещу нещо.
Виж файлът 2029
Аз стигнах до тук и спрях да го гледам повече... А кой ще си довери файловете на вас? Каква изградена "защита" имате, която ще спре администратора да се рови в вашите файлове (и да ви гледа голите снимки примерно) ...
..имал съм над 10 платени услуги с по над 5к юзъри като съм предлагам пълни глупости......... проста сметка показва готина услуга 500 абоната по 10лв 5000лв на година.....
Е да де. Нали ти продаваш ОС-то и проекта. Как да убедя, че наистина няма да имам достъп до данните на клиентите ми? Какво е решението което се използва за да се реши този проблем ?Кой нас проекта не е пуснат ????
администраторският акаунт няма достъп до потребителите и тяхната информация те са си го измислили хората
иначе да това е единствения проблем на идеята ако има проблеми изобщо............. че много конспиратори има дето постоянно ги следят и им гледат информацията и голите гъ*ове ..........и в друг форум това им беше проблема на двама трима ..........никой не те кара да ставаш клиент ти сам решаваш................
Е да де. Нали ти продаваш ОС-то и проекта. Как да убедя, че наистина няма да имам достъп до данните на клиентите ми? Какво е решението което се използва за да се реши този проблем ?
Можеш ли да ги докажеш тези доходи? Ако това е вярно, то проекта ти е наистина много сериозен. Чак се замислям дали да не си го купя
А да, а бизнесмена щото пък си затрая, пак оферта с огромен потенциал и скрити милиони. Аууууу сега видях, че има и изисквания към купувача...
човекът те пита изкарва ли сайтът пари и какви, а не ти какви други по-зле проекти си имал...