daynnite Active Member Рейтинг - 97.3% 36 1 0 8 Декември 2013 #21 От: Продавам туристически каталог за хотели,квартири и почивки на морето мога да ти направя за хотел лична букинг система............ но тази не може да се модифицира за един хотел няма нищо общо
От: Продавам туристически каталог за хотели,квартири и почивки на морето мога да ти направя за хотел лична букинг система............ но тази не може да се модифицира за един хотел няма нищо общо
Y yonkov New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Декември 2013 #22 От: Продавам туристически каталог за хотели,квартири и почивки на морето На мен ми е нъжна букинг система за много хотели
От: Продавам туристически каталог за хотели,квартири и почивки на морето На мен ми е нъжна букинг система за много хотели
daynnite Active Member Рейтинг - 97.3% 36 1 0 8 Декември 2013 #23 От: Продавам туристически каталог за хотели,квартири и почивки на морето пиши ми налично какво точно искаш мога да ти изработя
От: Продавам туристически каталог за хотели,квартири и почивки на морето пиши ми налично какво точно искаш мога да ти изработя
Y yonkov New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Декември 2013 #24 От: Продавам туристически каталог за хотели,квартири и почивки на морето примерно като сайта booking.com ili agoda.com
От: Продавам туристически каталог за хотели,квартири и почивки на морето примерно като сайта booking.com ili agoda.com