B bgtrader New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Август 2009 #1 Поради ред причини ми се налага да продам Script-bg.com ... имам вариант да го предостъпя на познат, който да се занимава с него, но му нямам голямо доверие. За колко мога да го продам?
Поради ред причини ми се налага да продам Script-bg.com ... имам вариант да го предостъпя на познат, който да се занимава с него, но му нямам голямо доверие. За колко мога да го продам?
S Sammy Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 10 Август 2009 #2 От: Продавам хост и домейн Дай малко данни за приходи и как изведнъж има такъв скок на посещенията :?
От: Продавам хост и домейн Дай малко данни за приходи и как изведнъж има такъв скок на посещенията :?
exLc Member Рейтинг - 91.7% 11 1 0 10 Август 2009 #3 От: Продавам хост и домейн Sammy каза: Дай малко данни за приходи и как изведнъж има такъв скок на посещенията :? Увеличете... traffic.f3bg.com
От: Продавам хост и домейн Sammy каза: Дай малко данни за приходи и как изведнъж има такъв скок на посещенията :? Увеличете... traffic.f3bg.com
S Sammy Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 10 Август 2009 #4 От: Продавам хост и домейн Я малко поясни на бъдещите купувачи какво прави този сайт "traffic.f3bg.com" :?
От: Продавам хост и домейн Я малко поясни на бъдещите купувачи какво прави този сайт "traffic.f3bg.com" :?