D dakata8407 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 18 Юни 2011 #21 От: [Продавам] 50$ Facebook ваучери Интересувам се за това как точно мога да ползвам няколко ваучера в случай, че имам 1 кредитна карта и трябва да ли да имам няколко различни профила във фейсбук?
От: [Продавам] 50$ Facebook ваучери Интересувам се за това как точно мога да ползвам няколко ваучера в случай, че имам 1 кредитна карта и трябва да ли да имам няколко различни профила във фейсбук?
S Stop Active Member Рейтинг - 100% 32 0 0 4 Юли 2011 #22 От: [Продавам] 50$ Facebook ваучери Някоя лятна промоция, няма ли да пуснете?
M mymall.bg New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Юли 2011 #23 От: [Продавам] 50$ Facebook ваучери Здравейте, много добра идея ми дадохте с лятната промоция! Повече информация за новите цени на първа страница! @dakata8407 Има начини за това, можете да ми пишете на скайп, за да дам разяснения. Поздрави
От: [Продавам] 50$ Facebook ваучери Здравейте, много добра идея ми дадохте с лятната промоция! Повече информация за новите цени на първа страница! @dakata8407 Има начини за това, можете да ми пишете на скайп, за да дам разяснения. Поздрави
S Stop Active Member Рейтинг - 100% 32 0 0 5 Юли 2011 #24 От: [Продавам] 50$ Facebook ваучери Аз, ще чзема 1 ваучер, само ме интересува до кога са валидни и дали плащането се извършва след активацията?
От: [Продавам] 50$ Facebook ваучери Аз, ще чзема 1 ваучер, само ме интересува до кога са валидни и дали плащането се извършва след активацията?
mymall New Member Рейтинг - 100% 21 0 0 5 Юли 2011 #25 От: [Продавам] 50$ Facebook ваучери Ваучерите са валидни 3 месеца след като ти го дам аз. Плащането може да стане и след активация. Не е проблем.
От: [Продавам] 50$ Facebook ваучери Ваучерите са валидни 3 месеца след като ти го дам аз. Плащането може да стане и след активация. Не е проблем.