mjoy, смисълът в услугата на alus1onZ е в това, че той ги тества в момента и, че към момента на харвестването се предполага, че с неговите проксита не е оспамен половината световен нет. Вярно е, че има безброй много списъци с безплатни проксита - недостатъкът е, че ако нямаш с какво да ги тестваш си е като търсене в купа сено. Особено ако ти трябват много проксита, ако ти трябват едно-две или дори пет за да регнеш няколко различни акаунта общите списъци предлагат достатъчно проксита за да си намериш няколко читави. За по-активна работа обаче общите списъци имат нужда от доста рафиниране.
Всеки ден използвам тонове проксита и единия от софтовете, които ползвам за проверка на прокситата е същия софт като на alus1onZ. В един друг форум имам тема, в която относително редовно пускам по 200-300 проверени проксита, но за разлика от alus1onZ не се престаравам в тестването им - каквото съм набрал днес и ще ползвам това пускам.
Принципно имам едно предложение към автора на темата - еднократната продажба на пакет от 50 проксита за три долара няма особен смисъл и за купувача и за продавача. Тези проксита "вкисват" до няколко дни и след това списъкът не е особено полезен. Много по-удобно би било и за купувача и за продавача ако предложиш абонамент по мейла. Например по 50-100 проксита всеки понеделник с месечен абонамент 3 долара. Така купувачът винаги получава прясно набрани и тествани проксита, а продавачът си гарантира постоянен доход. М др тестерът на с***бокса не е добър, надявам се че ползваш и ш**рона
Успех с услугата alus1onZ
mjoy, мир да има