Привет, колегата @ReminD е младо объркано момче, не му забелязвай. Домейна е супер, мисля че може да вземаш за него 3000 лв ако попаднеш на точният човек. Пробвай да го продадеш и тук: https://www.facebook.com/groups/domeini/
Поздрави,
Станимир И
Само, ако е за HUI.bg, видях, че го продаваш, поне 3к е.
Кой от двамата? Те и двамата са за МБАЛНП Свети Наум За сметка на това, Вие ни забавлявате с покъртително незнание
Член съм на форума от 2012. Можете да отделите достатъчно време от безполезното си съществуване и да направите пунктуационна и лексикална ревизия на моите 9 години.Забравихте ли кога се пишат Кавички?
Кавички се употребяват в следните ситуации:
- за отличаване на приложения, възприети като условни названия, които са съставени от собствени или нарицателни имена (например сладкарница „Неделя“).
Източник:
Кавички – Уикипедия
bg.wikipedia.org
“Това, което правиш се нарича замърсяване на Форума.” - DataAddictedКавички се употребяват в следните ситуации:
- за отличаване на приложения, възприети като условни названия, които са съставени от собствени или нарицателни имена (например сладкарница „Неделя“).
Източник:
Кавички – Уикипедия
bg.wikipedia.org
По скоро като “аки” или така наречено “лайно”, все мирише, изглежда неприятно, но в крайна сметка е част от живота ни.Благодаря Ви, че ме възприемате като учител.
По скоро като “аки” или така наречено “лайно”, все мирише, изглежда неприятно, но в крайна сметка е част от живота ни.
Както “акито” е част от ежедневни разговори и примери, така и ти.
По скоро ненужната част, но понякога те облекчава. Радвам се, че намери своята съдба, да си “акито” на форума и част от семейството на предприемач.Благодаря Ви, че ме възприемате като част от Вашето семейство.
Може ли да станеш брокер на моите домейни?Благодаря Ви, че ме възприемате като част от Вашето семейство.
Може ли да станеш брокер на моите домейни?
avtokushta.com за стартДа, интересуват ме само .com домейните Ви?
Ужс, а homo.com ?Транслитерация
От тук може да проверите как правилно се превежда (транслитерира) името ви на латиница или някое населено място, географско понятие и пр. Транслитерацията от български към латински букви се извършва според Закона за транслитерацията обнародван на 9 март 2009 г.
Òðàíñëèòåðàöèÿ îò áúëãàðñêè íà àíãëèéñêè - Ñëîâîðåä
slovored.com
АВТОКЪЩА - AVTOKAShtA
Dates
- Name: AVTOKASHTA.COM
- Registry Domain ID: 148687804_DOMAIN_COM-VRSN
- Domain Status:
active- Nameservers:
NS1.REGISTER.IT
NS2.REGISTER.IT
- Registry Expiration: 2022-03-31 00:38:46 UTC
- Created: 2005-03-31 01:38:46 UTC
Ами искам да станеш брокер на домейна HOMO.COMМоля, бъдете по-изразителен! Не Ви разбирам!