Продавам http://perperikon-bg.hit.bg

От: Продавам http://perperikon-bg.hit.bg

Направо си кажи какво цена искаш, или начална цена поне? Освен това сигурен ли си че искаш да го продаваш. Аз лично имам интерес да го купя ако продаваш.
 
От: Продавам http://perperikon-bg.hit.bg

Да може да струва сайта 300 лв, като му се вземе собствен домейн, а този се редиректне към него, като се сложи един хубав cms на новия домейн ( например wp ), като му се избере една хубава тема, като се сложи още малко текст + много снимки на Перперикон и околността, като се инсталират съответните нужни за seo и пълна функционалност на сайта плъгини, като се намери някой да го обновява със статийка поне веднъж седмично, сложи му се малко форумче за обмяна на инфо на туристите с интерес към Перперикон, сложат се и се оптимизират реклами на Гугъл и Изитрейдър, сключат се договори с туристически агенции които предлагат нещо свръзано с региона, направят се версии на английски и немски, обменят се линкове, добави се малко сувенирно магазинче за ключодръжатели, плакати, ДВД-та, фланелки и.т.н.

Ето тогава може и 300 лв да струва.... но всеки си знае.
 
От: Продавам http://perperikon-bg.hit.bg

Отново интересни изцепки в тема за продажба!
gsi, моля те, когато продаваш нещо, да дадеш много повече информация, отколкото "цена по договаряне"!!! Прочети внимателно темата за това, как се формира цената на един сайт.
 
От: Продавам http://perperikon-bg.hit.bg

Батка, имам смешно "сайтче" в хит бг, което ми носи без да правя нищо по 15-20 долара месечно и естествено няма да мога да го продам за 100 лв. (не, че съм тръгнал да го продавам), а ти с това....за никъде не си... :)
 
От: От: Продавам http://perperikon-bg.hit.bg

Нова цена на сайта- 120 лв.

Най-високата цена, която може да му вземеш според мен е 35-40 лв.
за 120 лв байко никой няма да ти го купи, особено като е в хит.бг
Помисли малко пък тогава давай цени.
 
От: Продавам http://perperikon-bg.hit.bg

Ще ти дам един съвет
Сложи си адсенс и продай малко линкове на твоят сайт . И за една година ще може да получиш желаната сума от 300лв .
А назабравяй че нямаш никакви разходи за домайн и хостин значи колкото и да вземеш ще си на печалба.
 

Горе