Продавам: http://www.shocktrailers.com

lglgl

Active Member
Рейтинг - 95%
19   1   0
Здравейте,
С моя екип решихме да продадем един от проектите които разработваме, а именно: Shocktrailers dot com.
Основата на сайта е моднат Wordpress. Дизайна е авторски. Форума е phpbb 2 и е моднат направени са "цветни рангове" , автоматично оразмеряване на снимките и още много други подобрения.
Сайта е съвесем свеж: tyxo dot bg/?62575тук може да видите посещтаемостта. Само за по-малко от 1 седмица от както е пуснат сайта се индексирахме на 1-ва страница в гугъл за думата "трейлъри"
Хостинга и домейна ни е предоставен от host.bg безплатно срещу реклама в сайта ( т.е. трябва да присъстват рекламните банери на host.bg както е и сега)
Сайта в момента се рекламира в karamel4e.com на почти всички ключови рекламни позиции.
Най-сериозното предложение ще спечели надаването.


Поздрави,
Shocktrailers dot com Team.
 
Последно редактирано:
От: Продавам: http://www.shocktrailers.com

bedio ако ти падне някаква такава оферта ми пиши на ЛС, че ми трябва такъв сайт :)
 
От: Продавам: http://www.shocktrailers.com

Е, аз бях изчерпателен в предния пост, Самми.. Се едно парите които иска момчето за сайта с твърде много. ПР0, плюс много ама много малко посещения, които дори не си и направих труда да проверя от каде са... никакви бек линкове (един според Г в prisonbreak-bg.net) ... ко да кажа 50 лева е доста по правилно. Не разбирам защо си губи човека времето дори да прише пост 4е продава сайта. Няма да стане за тез пари.. А който го купи - трябва да е бунак...

Сайта съществува от 4 седмици (поне от тогава е пуснато тиксото) и почва директно със 100 посещения на ден още на 8мия ден. А самия домейн е регнат на 2008-11-24 - смятайте. Т.Е. спамиме ....

Ако това ще е търг, аз дажам 20 лева за труда който е фърлил пича. Ама ако иска да прави бизнес - да земе малко да го посубмите, да дигне малко ПР и тогава ще го продаде наистина. А ПР4 се прави за 1 ъпдейт, стига да имаш желание...
 
Последно редактирано:
От: Продавам: http://www.shocktrailers.com

bedio: За цената така реших няма някаква определана причина. Не съм новак в тази сфера и уверявам те че имам сайтове който имат повече от колкото ПР4. Но едвали ще намериш домайн с ПР4 който има 200 посещетния, ако има такива казвай какви са те. Продавам сайта по простата причина че не ми остава време да се занимавам с този сайт, имам доста по-големи проекти ( Всичките са в топ 100 на тиксото ) Сайта за 50 лева едвали ще продам. Но все пак всеки си има мнението.!!!
 
Последно редактирано:
От: Продавам: http://www.shocktrailers.com

bedio: Продай ми на мен един такъв домейн с пр4 и поне 250 посещения на ден.

bedio ако ти падне някаква такава оферта ми пиши на ЛС, че ми трябва такъв сайт

Искам да те попитам, какво те накара, да решиш че това е цената на сайта ти ? Аз за тези пари взимам ПР4 домейни, с 250 посещения поне на ден.

Гледам всеки се чуди пр4 с 250 посещения за 250-300 лв ... дайте да ви продам един ;)
 
От: Продавам: http://www.shocktrailers.com

Лиценз за ondemand имаш ли
И как дизайна ще е от http://skatebulgaria.com/lionsdesign/ , като е от http://www.bestwpthemes.com/on-demand/
 

Горе