P pamir Member Рейтинг - 100% 9 0 0 23 Септември 2013 #1 Ако на някого му трябват WMZ - имам 84. Обменям за epay.bg или PayPal.
K klim New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Ноември 2013 #6 От: Продавам WMZ пиши ми на n2klim @yahoo.com Този форум има много строги изисквания - ту не мога да пращам съобщения, ту се запълва кутията
От: Продавам WMZ пиши ми на n2klim @yahoo.com Този форум има много строги изисквания - ту не мога да пращам съобщения, ту се запълва кутията
P pamir Member Рейтинг - 100% 9 0 0 8 Ноември 2013 #7 От: Продавам WMZ klim каза: пиши ми на n2klim @yahoo.com Този форум има много строги изисквания - ту не мога да пращам съобщения, ту се запълва кутията Увеличете... Да, не мога да ти пратя ЛС, понеже ти е запълнена кутията. Писах ти на имейла.
От: Продавам WMZ klim каза: пиши ми на n2klim @yahoo.com Този форум има много строги изисквания - ту не мога да пращам съобщения, ту се запълва кутията Увеличете... Да, не мога да ти пратя ЛС, понеже ти е запълнена кутията. Писах ти на имейла.
K klim New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Декември 2013 #10 От: Продавам WMZ Ako nqkoi ima wmz za prodavane , molq da pishe . nai dobre na n2klim yahoo.com