Здравейте, ще помоля за съвети и мнения относно начинанието, което искам да започна. Като цяло нямам никакъв опит и в момента чета активно всички теми, но ще си позволя да задам няколко въпроса и тук, извинявам се ако се повтарят. Идеята ми е да продавам информация относно спортни събития като това може да са анализи, статии и прогнози за резултат, следователно всичко това може да се изпрати по мейл и идеята е на получено плащане да се изпрати съдържанието. Сайта го правя аз и е дошъл ред на интегриране на система за плащания Braintree, та първия въпрос е трябва ли да имам регистрирана фирма за да получавам плащания и ако да, то какъв е най-удачния вариант за начало. Какви неща трябва да се уредят законово преди да се започне с приемането на плащания? В момента се предлагат доста услуги в интернет, които се заемат с регистрирането на фирма, и ако ползвам такава услуга след като е регистрирана фирмата какви други задължения имам аз по уреждането ѝ. Кога и как се ползват услугите на счетоводител и ако регистрирам фирма, трябва ли да се осигурявам чрез нея?
Благодаря предварително
Благодаря предварително