coolice каза:Ами зависи със сигурност има хора които правят пари и от това но не познавам никои бизнес има във почти всичко въпросът е колко е трудна нишата и какви са комисионните
lyust каза:Папарашките снимки например се плащат добре от медиите, както електронни така и печатни.
MacTeP каза:lyust каза:Папарашките снимки например се плащат добре от медиите, както електронни така и печатни.
Понякога цифрите може да са просто огромни Лично аз се сещам за снимки от по 100 000$ и тн...
AxCx каза:MacTeP каза:lyust каза:Папарашките снимки например се плащат добре от медиите, както електронни така и печатни.
Понякога цифрите може да са просто огромни Лично аз се сещам за снимки от по 100 000$ и тн...
А в Бг какво/кого ще снимаш, че да изкараш големи пари ?
AxCx каза:MacTeP каза:lyust каза:Папарашките снимки например се плащат добре от медиите, както електронни така и печатни.
А в Бг какво/кого ще снимаш, че да изкараш големи пари ?
здрасти
занимавам се с фотография и пускам снимки в някои сток сайтове. продал съм известно количество снимки, въпроса е, че трябва постоянство и следене на търсенето
...
За фотолията цените започват от 33цента.