Продават се 20 % от PERSON.BG

От: Продават се 20 % от PERSON.BG

^^^ А аз се бях притеснил, че ще е в порядъка на 10-15К :)
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

OMFG
Няма толкова несериозна тема!
1. Продаваш 20% от нищо. Това е добре. Значи излиза че искаш 0 лева
2. Мислиш си, че да се обсъжда бизнес по скайп е сериозно, особено инвестиция в нещо. Я си помисли пак
3. Нищото което наричаш бизнес е повече от несериозно. Няма нищо оригинално в него, нищо ваше, нищо което би привлякло един инвеститор
4. Дори името на домейна е неподходящо, трудно запомнящо се и никак, ама никак не звучи добре на български, в каквато аудитория се целиш
5. Да показваш някакъв смешен тиксо брояч е толкова несериозно, колкото и останалите неща, които съм изброил. Особено като очакваш инвестиция
6. Дори не си споделил каква е идеята на нищото, от което предлагаш дял, а очакваш някой да даде пари

P.S. Щях да ти го напиша, както AMOUN ти го е написал, ама от месец съм си поставил за цел да съм по спокоен и да не реаргирам рязко...
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

Не разбрахте ли, че си прави просто безплатна реклама и ако случайно се появи някой баламурник да му вземат парите. Не му обращайте внимание, от това печели само той :)
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

По-нагло и оптимистично нещо от това, което автора на темата е писал не съм виждал никога. Искам да живея вечно, за да видя до къде може да достигне човешката простотия и дали наистина е безгранична. До като някой направи поредната голяма простотия си казваш: край, това е върха - но това до другия път, до като се появи въпросния човек, писал темата.
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

:shock: 2500 лв :shock: аз ако имам 2500 лева ше ги строша по-кръчми и пак ще е по-добра инвестиция в пъти :shock:
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

Младият Марк Зукърбърг отвори тази тема, не се шегувайте.. бъдещето ще покаже кой крив, кой прав :D
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

Абе всичко ОК, добре сте описали... хм, аспектите на инвестицията :) Обаче аз да попитам нещо техническо. Що тъй, като е сайт хикс, на свой домейн, ползва скриптове от друг сайт за запознанства? 2 реда от кода:
<script type="text/javascript" src="http://tupalki.com/js/jquery.js"></script> <script type="text/javascript" src="http://tupalki.com/js/jquery.qtip-1.0.0-rc3.min.js"></script>
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

Защо админа не затвори тази тема...то се видя за какво става въпрос. Просто пича ако е малък значи има още какво да учи в Уеб маркетинга...ако е голям, значи пак има да учи.
Пич, като нямаш пари и не разбираш от тези неща...по добре подари тези 20% на някой който разбира и да развиете заедно сайта. Все пак в тази ниша има няколко силни сайта в България, и с тази твоя стратегия си направо загубил.
Успех.
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

Така.... стоях и четох безмислени коментари в пъти по-прости от лапешка му работа, а се мислите за нещо.
1. http://tupalki.com също е наш сайт. И спокойно можем да си ползваме нещата.
2. Писах с цел да намеря хора, които ще проявят интерес. Вярно не описах добре темата, но и не смятах за нужно. Пресконференция ли да събера???
Трябват ми инвеститори а не професори!!!!
3. Не съм малолетен, но и когато бях имах повече разум и хъс да постигна нещо в живота и се мъча по всеки възможен начин. А някои от потребителите тук станали на 30-40г. и нищо не са постигнали!!! но не затова говорим сега.
4. Не използваме интернет фирми предлагащи хостинг, или това го пропуснахте... ехх чак се очудвам а все всичко знаете... :D
5. Днешно време това да нямаш SKYPE e все едно да нямаш мобилен телефон.
6. Там лесно, бързо и удобно може да си разменим няколко приказки да излезем и да обсъдим нещата както трябва. В който и град да сте.
и все пак темата е валидна, и нека това, че съм на 19 години не е мой минус, а дори плюс..... това ще го оставя на вас професорите да кажете защо!
Очаквам включвания в SKYPE!

Поздрави!
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

Сериозни инвеститор трябват :) То ако JomSocial и шаблона на ракетите са купени легално... :)
Все пак инвеститорите да не се притесняват, ако не се получат нещата с този сайт, могат да инвестират в рекламната мрежа при "рекламаторите"/
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

Здравейте,

Моля да се свържете с нас на: pr[at]gape.bg

Проявяваме интерес към проекта и бихме се радвали да обсъдим вариантите за сътрудничество.
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

+ ти е че си на 19, обаче грешката ти/ви е, че карате модела "следвай водача' а той за препълнени ниши с големи акули рядко сработва а без капитал да не кажа никога :)

Какво мисля аз. Тупалки сте докарали едно 2к+ UV дневно и сте си повярвали. Решили сте да правите нещо По-по .бг домейн, добър за брандинг и големи идеи. А всъщност ви трябва нещо ново , като услуга, което другите нямат или комбинация от услуги в нишата. Специално в запознанствата имам познати в някой и др от големите сайтове и повечето тръгнаха с доста пари и много спам ( от едни големи бази, които вие предполагам нямате, нито имате пари за глобите, които се плащат вече) ;)

Напълно приятелски съвет давам
 
От: Продават се 20 % от PERSON.BG

Но всичко е от нищото. СПАМ също е реклама, който иска да го оспорва.
Вярно е че не подхождам правилно, но се уча от грешките дори и от грешките на другите!!
Все пак мерси за съвета измислили сме го до една степен. Искаме да станем номер 1, че кой не иска, но сме реалисти няма как да стане и сме се примерили.
Днешно време 500-600лв да ти идват от някъде е супер нали??? + заплата ето едни добри финанси с които по може да се справи 1 човек. :)
Благодаря за отделеното време и безмислените коментари на някои безмислени хора :D
Намерих това, което търсих. :)
 

Горе